Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
Crytek
üzenetére
Amúgy próbáltad már újrarakni a ROM-ot?
Könnyen elképzelhető hogy minden gondod megoldódna.Ha még nem próbáltad,próbáld ki.A Teclast tabletemmel voltam ennél rosszabb állapotban is mint te és már én is a visszaküldésen gondolkodtam,amikor mégegyszer megpróbáltam újratelepiteni a ROM-ot és azóta is tökéletesen működik.
Ja nekem olyat csinált hogy hiába dugtam rá a töltőt,csak egy elem rajza jelent meg,benne egy felkiáltójeles háromszög,mintha nem lenne töltésem. -
Shoo
senior tag
válasz
Crytek
üzenetére
Hogy te mindig a nehezebb módszert választod...

Majd megint kapsz egy szép levelecskét és még mindig nem lesz semmi belőle, ahelyett, hogy nélküle küldenéd el és nyomnál egy bocsi, de véletlen kimaradt szöveget...OFF az OFF-ban:
Apropó annyira nincs időm a géppel foglalkozni, hogy hétfő óta csak 1x volt töltve és még bőven van kraft, de még azt se tudom töltés alatt működik-e rendesen...tényleg kellett volna vele pár napot várni, mielőtt szétszedted a töltőt...azért is lett volna jó, mert akkor tudnád, hogy a sufnitöltő rontotta-e el, de így még azt se lehet tudni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy TAB S9 5G/LTE 8GB/128GB, Állapot- Mintha új lenne, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Dr.NX