- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Töltőt most már egyértelmű hogy kell vennem!
De akkor még 1x kell velük beszélnem chaten (legalább ragad rám minimális angol tudás),hogy mi van ha lejár az RMA szám. Mert ugye lefog mert a töltő 2 hét mire ideér meg mire innen kimegy.Ezt a rendszerfrissitést már bocs de felejtsétek már el HALOTT AZ AKSI nem segítene semmit. Ez kb olyan hogy egy autó motorja gatter és akkor a javaslat cseréld ki az ablaktörlőn a gumikat! Fölöslegesen nem túráztatom magam így is elég izgalmas lesz az elkövetkezendő pár hónap a géppel kapcsolatban.
Max kuka az egész gép azt olyan mintha nyaraltam volna egyet és rendelek kintről Google nexust.
-
hevizms
addikt
"én a helyedben ujrahuznám a rendszert"
Ezt már javasoltam neki kétszer is,de inkább küszködik a visszaküldéssel.
Pedig saját tapasztalatból mondom,könnyen lehet hogy segitene a dolgon,legalábis az én tabletem a halálból jött vissza,ráadásul úgy hogy 3-szor kellett próbálkoznom,mire jó lett,viszont azóta is tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest