- Gurulunk, WAZE?!
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Meggyi001: Kuponok....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soni84
tag
válasz
tjb007 #17880 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek a választ!
A Tegra igazából a tegra-zone miatt tetszik, mert elég sok arra alapozott játék van, amikkel játszok. De mindegy, nem a játék a fontos.
Várni sajnos nem tudok, mert pont a nyaralás miatt szeretnék egyet várárolni, ami kb. egy hét múlva lesz. Régebben volt Transformerem azért mondtam azt.
Ez az új Nexus 7 is megfelelne, csak ez nagyon pici. Kár hogy nem 10"es. Árra is nagyon jó.Egyébként igen, angliába akarom megvenni
Még a régebbi Ipad2-n is gondolkodtam, csak az ha jól tudom flash nélkül van, ami nekem azért kéne mert beágyazott flash dokumentumfilmeket szoktam nézni, illetve gondolom rippelt filmeket se olyan könnyű rá fölrakni mint egy androidra..
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest