Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
hun_gery
aktív tag
válasz
Crytek
üzenetére
Ha Bp-i vagy, becsattogsz a Keletihez a főpostára a számlával (általában a paypal-os is jó kinyomtatva), flippereznek veled kicsit az ablakok közt, fizetsz, megkapod a cuccot, boldog vagy. Ha vidéken élsz, akkor passz. A 3 nap még nem feltétlen para, volt benne egy hétvége is. Nekem volt cuccom, ami egy hétig ült a vámon, és mégse csaptak le rá. (én viszont aggódtam erőteljesen.)
-------------------Más.
window n70-ről vélemény? itt van rk3066, 1gb ram, ips, mali 400mp4, jól hangzik.
Papíron baromi erős a szintetikus tesztek szerint, alázza az új ainolokat is.
itt a tesztje, 6. oldal a benchmarkokéWindow cég hogy áll a frissítésekhez, hibajavításokhoz úgy általában?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Lenovo P14s Thinkpad Gen1 FHD IPS i7-10510U 32GB RAM 512GB SSD Nvidia Quadro P520 Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX