Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Nálam is igen csendes a gép, nulla közeli az alapzaj, mostmár a tápom is passzív, bár a procira visszatettem egy letakarékolt ventit. 700rpm-en megy a házban két 18-as venti (18dBA), meg egy 12-es, jól letakarékolva. Jó a fülem, háklis vagyok a zajokra. Mondjuk nekem hangszigetelő habos az oldallap (Silverstone FT01 ház amúgy és gyári ventik benne), lehet az picit segít, nem teli lyuk, mint a HAF. A procihűtő is gumibakokon lóg, egy AC F12-es. [link]
Konkrétan azért nincs HDD a gépben, mert a hangszigetelő hab mellett is zavart a forgási zaja. Pedig halk WD típus volt, gumibakos rögzítássel. A leghangosabb része a gépnek a külső házba tett 2TB-os WD green winyó, de szerencsére ott ki tudom kapcsolni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mondom, rengeteg dolgon múlik. Driver, beállítás, táp, alapalap. Bármi nem klappol a képbe, már cincoghat. Szóval azért általánosságban nem lehet kijelenteni, hogy AMD cincog, NV pedig nem.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nyomtató topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- AMD GPRO ÉS PRO W6600 kártyák!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE RTX 4080 16GB WINDFORCE 6 hónap gyári garival
- Gainward GeForce RTX 5070 Python III 12GB GDDR7 192bit Alza Garancia 2028.08.07-ig, Számlával!
- Csere-Beszámítás! Gainward Phoenix RTX 4080 Super 16GB Videokártya!
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Sony Ps5 konzol slim
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)