Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Na, végre, eljutottunk a probléma gyökeréhez. Igen, itt a bibi! Az OEM-ek. Oda ez a DVFS maga a megváltás, mert az OEM-et a szabvány, megbízhatóság, tervezhetőség, érdekli, ehhez képest így tényleg maximalizálva van a kari teljesítménye.
Ugyanakkor az a réteg, aki a dobozos terméket veszi a boltban, és nem raklapos áron a gyártótól, oda ez a DVFS értelmetlen és elfogadhatatlan. Oda ugyanis a jó megoldás az lenne amit írtam, 350W TDP, amibe kényelmesen befér, mondjuk 8 fázisú VRM, hogy bírja a TDP-t meg egy rendesen méretezett hűtő. Halkan megjegyzem, én marhára nem lennék elégedett, ha bárkitől vennék előre összerakott konfigot, és egy olyan hangzavart keltő VGA dolgozna, mint egy refi 290 vagy 290X.... Szval erre tényleg van kereslet?
Vagy ez nem a home usereknek lett kitalálva?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ugyanakkor az a réteg, aki a dobozos terméket veszi a boltban, és nem raklapos áron a gyártótól, oda ez a DVFS értelmetlen és elfogadhatatlan. Oda ugyanis a jó megoldás az lenne amit írtam, 350W TDP, amibe kényelmesen befér, mondjuk 8 fázisú VRM, hogy bírja a TDP-t meg egy rendesen méretezett hűtő. Halkan megjegyzem, én marhára nem lennék elégedett, ha bárkitől vennék előre összerakott konfigot, és egy olyan hangzavart keltő VGA dolgozna, mint egy refi 290 vagy 290X.... Szval erre tényleg van kereslet?
Vagy ez nem a home usereknek lett kitalálva?