Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz Tirexi #700 üzenetére

"Így is nagyon nyöszörögve értétek csak utol. Ha már be van szerelve egy gyengén szellőző gépházba a 290x-ed akkor jön az antiboost effekt amitől aztán várhatod a Titan szintet."

A refi hűtőnek mindegy, mennyire szellőzik a gépház. Ha minimális friss levegőt kap, és nincs alatta egy másik VGA, ami sokszáz wattal fűti, akkor semmivel se rosszabb rosszul szellőző házban. A nyári meleg viszont tényleg ronthat a helyzeten, de az NV fronton is.
    Ettől függetlenül nekem se kéne a 290(x) a refi hűtéssel, nekem nem jön be az a hangerő, és a 95 fokos működés, de éppen erre találták ki, hogy rossz körülmények közt is hozza, amit kell.

"Szerinted a custom hűtés megment majd? Ugyan már... Az is szépen lassan felmelegíti majd a gépházat aztán szépen meg jön a hangja."

Egy rendes tuninghűtés röhögve meghűt ennyit. Aki pedig ilyen karit vesz, vélhetőleg nem egy szellőzés nélküli 5000 forintos házba rakja. Aki mégis, az pedig megérdemli. ;)

Én is így voltam a speckó hűtős 7970-eimmel. Csak fogtam, beraktam a gyári hűtésű Silverstone TF01 házikómba, kis alulfeszelés, Ghz edition-é varázsolás, és már mehetett a játék néma csendben.... ;)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés