Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz b. #42367 üzenetére

"3 darab Amd-s RT címből 2 darab nem fog futni vagy nem fut Nvidia kártyán jelenleg."
    Hogy érted azt hogy nem fut nem indul el ? Mekkora jó ötlet ez hogy AMD exclusive :)
    Nagyon valós az a gondolatszál amit Piszmaty ír hogy ha AMD kezdte volna NV kikerülné és nem jutott volna el a dolog a microsoftos szabványosításig.
    Abba maximálisan egyetértek veled hogy ez nem piac hanem egymás mellé még névben is beállított kartelezés nagyon kevés valós konkurenciaharccal.
    Jelenleg az vesz NV-t aki a DLSS-t tartja fontosnak, és az vesz AMD-t aki a több memóriát vagy a SAMos elhúzott értékeket melengeti keblén. Minddkettő lesz de NEM VAN. Ha megnézek egy ilyen bencset sokszor gondolom hogy a piacnak az lenne a jobb ha egy gyártó lenne mert akkor minden kártya támogatna mindent !
    Persze akkor hogy érnénk el hogy emberi ára legyen konkurencia nélkül ? Hát pl úgy lehetne hogy ha Microsoft nem csak nézelődője lenne a toxikus piacnak hanem töke nő és erőltet szabványokat.
    Nem utólag hanem ez lesz fiúk erre tervezzetek kártyákat azon belül hogy hogy oldod meg a te dolgod .
    "így nem fog fejlődni az RT technológia, hogy külön utakon jár az AMD." AMDnek a jelen hlyzetben azt kellene erősen nyomnia amire kijönnek a 6700 xt nonxt kártyái hogy az GPU OPEN eljárásai erősen elterjedtek legyenek. Vagyis a kis kártyákon is legyen szép a látvány, mert ha a figura látja hogy az ő 500 -900 ezerért vásárolt kártyáján semmivel nem szebb a kép ott is tükröződik a pocsolya mint a 200 ezresen akkor majd vakarja a fejét hogy kell e ez nekem.
    Csakhogy a nyílt rendszerektől NVnek a szőr is feláll a hátán mikor komoly pénzeket kér cégektől az optimalizációért, mer' az nem úgy van hogy írtam egy programot NV optimalizáld már nekem lécci lécci.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés