- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Habugi #31963 üzenetére
Én már az egész alapproblémát nem értem. A gyártók biztosítanak egy meghajtót a hardverhez, ami megenged maga mellé bizonyos 3rd party programokat bizonyos funkciókra. Ezt a lehetőséget támogatják bizonyos API-kkal. Viszont nem vállalnak garanciát azért, hogy a 3rd party program működik, mert nem ők írták őket. De ők a hibásak, amiért xy 3rd party program nem működik. Ráadásul tuningprogram, ami eleve nem arra való, hogy stabil alapot adjon.
Én alapvetően csodálkozom azon, amikor hallom az OEM csatornákról, hogy az AMD és az NV is nagyon ki akarja végezni az Afterburnert. De a fentiek alapján már értem, hogy miért. Más hibájáért nem akarják a felelősséget vállalni. Elmagyarázni pedig nem tudják az embereknek, hogy az Afterburnerre nem vállalnak garanciát.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Linux kezdőknek
- Battlefield 2042
- World of Tanks - MMO
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- 1080Ti FE Accelero Xtreme IV hűtővel
- SAPPHIRE PULSE Radeon RX 7800 XT GAMING 16GB
- Hibátlan GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti 12GB GAMING OC Eladó - Garancia 2027/01/29-ig! Alza vásárlás
- ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XTX OC 24GB GDDR6 - Garancia 2026.09.10
- 0PERCES! Evga RTX 2070 SUPER XC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest