Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Yutani
üzenetére
Megnéztem néhány tesztet vásárlás előtt és itt-ott kedvezőbb kép alakult ki az RX 470-ről. A kialakult probléma az, hogy mostanra egy-két DX12 cim kivételével DX11-ben sem úgy muzsikál ahogyan azt elvárnám egy középkategóriától. Kompromisszumot mindig is vállaltam, de még mennyire... most már ebből is többet, mint szeretném. Közepes grafikai részletességen, a konzol látvány felett kevéssel nem ér meg ennyit egy videókártya sem. A sok extra képességet kináló tranzisztor igy feleslegesen került beépitésre és csak a fogyasztást nőveli, ha ez a játékokban ennyire elég. Mekkora nagy AMD választékból mégis mit vehettem volna akkor, de a még nagyobb gond, hogy ez azóta sem változott. Majd most 2017-ben a játékokban nem fogja még azt sem hozni, amit régen a tesztekben felhoztak. GTX 1070 teljesitményre szintén felesleges kiadni új AMD videókártyát és az alatt meg minek, mert addigra már sokaknál ott figyel az Nvidia GTX 1000-es széria vagy az RX 480 8GB. Ezt sokkal előbb kellett volna meglépni AMD-nek és most lenne hová tovább fejleszteni az Nvidia vidókártyákon kivül. A kis VEGA videókártya még sehol, és az AMD az RX 400-as eladásokkal meg elégedett, akkor igy a változásokra még várhatok egy jó ideig vagy Nvidiat veszek. Szerintem...

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 MERCURY OC Gaming Edition with RGB - Gari 2029.01.14. -ig - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 NITRO+ OC Eladó!
- GIGABYTE RTX 4060 8GB GDDR6 EAGLE OC Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Radeon 6700XT Sapphire Nitro+ 12GB
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
- Apple iPhone 15 Pro Max / 512GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 84%
- Sapphire Nitro+ RX 5700 XT 8GB
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest