Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
És akkor itt van a magyarázat a 200W-os 970-re is (meg amúgy a 330W-os 390X-re is)
Ez.Ez a paragrafus kb tökéletes leírása a helyzetnek. Ott a 970G1, 20%al boostolt a gyári boost fölé (1392-1420 gyárilag három kijelzővel csíkot húzó 99%os terheléssel játék alatt, 1420 a második órajelbin), én meg elején csodálkoztam amíg rá nem néztem a fogyasztásmérőre, hogy ugyanmár miért 80 fokos egy papíron 145Wos kártya egy huszonsokcentis, masszív, 5csöves, csúcs léghűtő minőségű bordával amikor ennek nem szabadna 62-65 fölé mennie ilyen hűtéssel.
Ott a 290X matrix platinum, megintcsak 94 fok a thermal limiten, 330Wos fogyasztás légen, megfőzte magát. Cosmosban melléraktam egy 20centis, 800rpem NZXT ventivel szerelt Cosmos S oldallapot telibetolni a kártyát friss levegővel, úgy már annyira nem dobálta le az órajeleit, de még mindig megfőzte magát. Ráraktam egy FC blokkot, kb 80Wot nyertem csak azzal, hogy 30 fokkal hidegebb a kártya.
Viszont saját tapasztalatból olyan 85 fok fölé én nem engednék GPUt, az az a pont amikor a házban minden más is elkezd nagyon meleg lenni a kártyák környékén.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest