Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Habugi

addikt

KAMELOT & daveoff:

Ezt a kérdést marhára nem nekem kéne ám feltenni, nem sokkal korábban gondolom lejött hogy magam sem jókedvemből kérdeztem Abutól azt amit.. :N

Ez kényszer, pont.
    Elég hamar tanulható, függően attól milyen motorral készült a játék egy idő után már zsigerből tudja az ember melyik fájlban mit kell és mire átírni, az hogy ez menüből miért nem elérhető.., hagyjuk, ettől a témától falnak megyek és függetlenül attól hogy egyetértésben vagyunk valakivel tuti össze fogok veszni. :D

Ez van.., utoljára a Fallout4 féle forced vsync & DoF páros túráztatott meg keményebben, inkább vesződök velük 10-30percet sem mint úgy bámuljak egy játékot hosszú órákon keresztül, mintha egy belehelt búvárszemüveg lenne a kopasz fejemen. :DDD Ez a fícsör, ez van eladva akként..

Momentán a Hitman esetében sincs ám semmi másról szó, mint egy béta állapotban lévő játék hibáiról, ugye Abu leírta. Más kérdés hogy ez a béta állapotú játék pénzért megvehető/megvetethető/eladható de pusztán ettől a ténytől még nincs készen. Ez manapság a tendencia, 10/8 játék így jön ki.., kvázi megint/ismét kár pálcát törni a DX12 és/vagy 8GB vRam alatti VGA-k, stb.., ki honnan közelíti meg.., felett vagy azon hyperventillálni hogy mit produkál egy béta állapotú játékban (és ugye azért "csak" állapot mert Abu szerint javítva lesz..), mert semmi jelentősége. Az csak hab a tortán hogy a maxra tolt grafika minden post-processel együtt azt jelenti hogy egy homályos, életlen hányadék lesz az egész, ez a legtöbb DX11-es játéknál is így van.

Utoljára a Doom kapcsán írtam le szigorúan csak személyes véleményemet arról, hogy ennek az egész tendenciának maximum úgy lehetne elébe menni/véget vetni, ha az emberek szépen befejeznék a játékok előrendelését miután láttak pl egy ütős trailert és lehetőség vagy adott játékkal szemben tanusított kattanás fokától függően csak akkor tennének le érte pénzt az asztal amikor az a játék tényleg kiadásra kész/befejezték.., nem pedig fúrják-faragják-foltozzák még a megjelenését követően negyed év múlva is, mert közel játszhatatlan bármiért, akár VGA oldalról ugye NV/Radeon, akár azért mert zéró balance a multija, akár azért mert tiszta egy merő bug.. :U

Most mi a helyzet? Random kiadó kihány egy FPS játék trailert ami annyi feltételezhető ingame jelenetet tartalmaz ami alapján akár egy RTS is lehetne ( ;] ) és a magára oly büszke "PC Gaming" közösség olyan elánnal csap rá az előrendelés gombra, hogy pusztán ezen lendület okán kell gyakrabban új egeret venniük.
    Kezdődik a hype és az egész bullshit, mindenki tegye a szívére a kezét, csoda hogy a kiadók/fejlesztők lesz@rják az egészet?! :F
    Szerintem marhára nem.. :N

"Félkész? Fagy? NV-n/Radeonon akad, bugos a motor/AI akármi? Kit érdekel, toljuk ki a trailert YT-ra, mehet a hype, eladunk belőle egy csomót, majd a következő hónapokban rendberakjuk.., majd ha valamiért nagyon sírnak azt előrébb vesszük a sorban aztán kész.."

Ez megy most, illetve már egy jó ideje.., ezen a DX12 nem fog változtatni, sajnos.. :(((

Új hozzászólás Aktív témák