- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Azért, mert a Fury-nál tetőzött a dx11-es driver overhead, vagy minek hívjátok. 7970-nél még happy volt minden, egy normális CPU-vel simán kihajtottuk a kartyát, és tartotta is a lépés a konkurenciával, talán még jobb is volt. Aztán jött a 290X, ami még elment, de már látszott, hogy valami nem ok, mert sokkal több van abban a kártyában, mint amit mi megkaptunk belőle, ha érted mire gondolok. Közben a konkurencia kezdett ellépni, mert ott még csak jele sem volt hasonló problémanak. Na Fury-nál kiburult a bili, dx11-ben képtelenség kihasználni a kártyában rejlő lehetőségeket, közben nv-nél még mindig nincs semmi jele ennek, az olló durván kinyílott. Hogy ez miért alakult így, tényleg a dx11 az oka, vagy driveres gond, vagy a gcn felépítése miatt, ezt én laikusként nem tudom megítélni. Okokat lehet keresgélni, de azzal sokra mi nem megyünk. Jönnek az új api-k, talán helyre áll a rend, de az látszik, hogy a nagy felhajtás ezért van. Aztán midenki döntse el melyik irány volt a jobb.
Habugi: Már ne is haragudj de az eszmefuttatásod nem kicsit hangzik bután az informatika világában.
Én nemrég töltöttem be a 33-at...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- iPad 10 256GB 87%(1év Garancia)
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én nemrég töltöttem be a 33-at...