- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Kolbi_30
üzenetére
Nem hinni kell, meg kell tapasztalni, de ha az nem megy, meg kell nézni a teszteket, ahol pár perc alatt se sikerül teljesíteni (Egon-t idézve)!
Számomra ismét nagy csalódás volt a HBM-es Fury-k szereplése. Pedig adtam időt, augusztusban mondtam vissza a Fury X rendelésem, mert akkor is ez volt a helyzet. De mint írtam elengedtem ezt a dolgot, nem lesz jobb.
És sajnálom, pedig minden Crimson hiba ellenére én kipróbáltam volna.Ismét kár óvodáskodni...
Szerk.:
(#13834) daveoff:
Igen! Ismét egy objektív elhasználó véleménye (aki szintén megjárta mindkét oldalt).
(#13837) guftabi96 na igen ez a marketing része (is), illetve én nem látok az új tesztekben sem gyorsulásokat, hiába voltak újabb driver-ek (HBM).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- SÁRGA! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - CITRUS AJÁNDÉKKAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És sajnálom, pedig minden Crimson hiba ellenére én kipróbáltam volna.