Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
haddent
addikt
válasz
torma1981
üzenetére
Nem, valóban nem külcsínre megy, de én is szeretem ha esztétikus valami. Főleg ha sima, minimalista. És vannak itt olyan hűtők, hogy mindenféle hiperszuper transformers minta műanyagból szigorúan. Na hát attól falnak megyek. Nem értem miért kell ilyenre akár plussz 20Ft -ot is költenie a gyártónak

-
BeLucZ
addikt
válasz
torma1981
üzenetére
nekem fontos a design, főleg hogy a fejem mellett van a gép kb és belátni simán, nekem semmi bajom a ref hangjával, auto vezérlésen használom nem fix 100%ra tekerve mert azt hallókészülékkel sem lehetne elviselni
sőt ha süket lennék akkor megjönne a hallásom tőle
egyszer kiprobáltam, majdnem felszállt a gép -
Stukker1987
senior tag
válasz
torma1981
üzenetére
Én általában a használt piacot figyelem vagy a extra akciós darabokat keresem.
560Ti,480 és 580 is járt nálam.
560Ti picit gyenge volt FullHD-hoz.
A 480-at teljesítményéhez mérten valóban nagyon jutányos áron sikerült megvenni nekem is. A fogyasztásával és hőmérsékletével viszont nem voltam kibékülve.
580 kompromisszum mentes,de borsos ára(túl borsos) volt és amikor megjelent a 7000-es széria nagy bukóval tudtam csak továbbadni.
7950-el most picit tovább szeretném húzni,mint azt szokásom(legalább 1-1,5 év)
-
-
válasz
torma1981
üzenetére
Mondjuk, hogy nincs elcseszve mint a DCII-esek, állítható rajta a fesz, normálisan tuningolható, hűtött a VRM, nem tinglitanglig anyagkispórolós OC verzió. És mellesleg kiterlei azt a párszás wattnyi hőt a házból, amit a kis Tahiti termel.

És nem azért nincs belőle sehol, mert ennyire "fogy", hanem mert leálltak a gyártásával, pont azért, hogy tudjanak spórolni
-
leonel
aktív tag
válasz
torma1981
üzenetére
Nem tudom mi a nyavalya (szó szerint
)
1 hete küzdök. Láz, Homlok Arc üreg gyulladás, torok fájás, izületi fájdalom és ráadásnak hasmenés. Öröm, ha kiérek a mellékig.
De már jobb mint hét elején. Talán a hétvégén már építhetem a gépest. Itt vannak mellettem a cuccok dobozban - várják az akciót.
-
szasanyi
félisten
válasz
torma1981
üzenetére
A teszteket érdemes némi fenntartással kezelni, persze nem mondom azt, hogy rossz. Ennyire nem mélyültem bele, egyszer lefuttattam az érdekesség kedvéért azt kész. Ha nem a napokban értem volna a játék végére, akkor nem is foglalkoznék vele többet, de mint mondtam végigjátszottam és semmi olyasmivel nem találkoztam ami a ~20 FPS-nek lett volna betudható (ami elvileg már látszik). Ráadásul és VSync ON beállítással játszottam, ez a tesztben pedig OFF. De szerintem ne rágódj rajta, irány a játék!

-
szasanyi
félisten
válasz
torma1981
üzenetére
Akkor most mit is akarsz?

-
Colos1
őstag
válasz
torma1981
üzenetére
Akkor meg lehet, hogy az előző gazdája ráhegesztette a Boost BIOST

(#9787) omikron23: Ennek elégnek kell lennie egy darabig, mert nem néztem meg jól az adatait. A CX600 -as néztem, az valami 480 W -ot tud 12V -on. Az utolsó pillanatban töröltem a kosárból, hogy akkor inkább TX650, és az kb. 500 W. A nagy lóf@szt, amikor megjött néztem, hogy 636 Watt 12 Volton

-
polgi803
őstag
válasz
torma1981
üzenetére
35 fokos, hangja 0. a proci és házventi hangosabb mint ez...a teljesítményt vissza vettem 900/ 1250-re,mert a tápom lehet nem bírja kékhalálozott...amióta visszavettem semmi baj......pedig egy 6950 2 gigásom is elvileg ennyit evett úgy néztem...
Nem baj...ugyis akartam tápot is cserélni... -
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA ASUS TUF RTX 3070 TI OC 8GB GAMING Videókártya
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Eladó erős 1080p Gamer konfig Gamer monitorral
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- Eladó Gigabyte RTX 4060 GAMING OC 8GB, olcsó vga beszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

sőt ha süket lennék akkor megjönne a hallásom tőle

), de hát na ...