Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
eladnám a moddolt komplett gépem vízhűtéssel cakum pakk, visszatérek légre
szemezgetek még a Lightninggal is
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
TTomax
félisten
Ezért sem az AMD sem a NV nem vonható felelősségre...Ők csak referencia designot árulnak, adnak el... az egyedi nyákot pwmet stb a gyártók készítik...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
ÁdiBá
veterán
Nem az anya gyártok húzzák rommá a kártyákat.
Sőt valamelyik típusoknál még módosítást se engedett meg az nvidia. Gondolok itt a GTX690-re. Tudomásom szerint kezdeti időkben csak referencia megoldásokat lehetett belőle választani.AMD ha kiad egy gyárilag túlhajtott kártyák. GHZ Edition-t az mögött 100% odafigyelésnek kell lennie hogy minden kártya tudja azt adott órajelet.
Többi gyártó gondolkodik úgy hogy ami kifér a csövön, övé a legmagasabb órajelen üzemelő OC kártya.Ezek közül van sikeres tényleg jó termék, és kevésbé jól tuningolható termék. Hiszen minden GPU más. Nem csak a nyák a lényeg.
#9560) rEnk Ez mindenképpen garancia köteles. Sajnos kifogtál egy hibás darabot. Mással is megesik. Ezzel nincs is gond, csak mikor több hetet kell várni egy videokártyára az picit idegesítő tud lenni.
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
HEATKiller HD7970
Én inkább a komplett rendszerre lennék kíváncsi hogy mennyiből lehet kihozni egy ilyen igényes vízhűtést. De az már nem ide tartozik. Nem is az anyagi vonzatától félek, hanem hogy szarul rakom össze és szivárog. Nah akkor elásom magamat helybe a betonba.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
haddent
addikt
válasz L1ZRRR #23118 üzenetére
Gyárilag pedig biztos, hogy az egyik leghalkabb a DC2T, főleg tuning nélkül.
Most majd jönnek megin a fújjogások, de ha meghallgatsz egy tanácsot, akkor ha fontos a halkság, akkor 7950 -et is érdemes megfontolni. Az is jóval erősebb mint egy 670, és abból a DC2T V2 halk, hűvös és jól húzható. Ráadásul jóval olcsóbb a 670 nél és a 7970 nél is.
Ha van pénzed bőven, akkor meg Sapphire 7970 (bármilyen legolcsóbb verzió) + Alpenföhn Peter hűtő rá.#23117 Pug akkor marad az MSI AB
[ Szerkesztve ]
-
haddent
addikt
válasz L1ZRRR #23121 üzenetére
Nem, azt nem mondtam, hogy a leghalkabb, mert úgyis megköveznének érte, és lehet, hogy igazam sem lenne. De a leghalkabbak között van, igen, ez biztos.
A kistestvérén, ami most nálam van egyébként, pont ugyanaz a hűtő van, csak sokkal kevesebbet fogyaszt. Nyilván vagy hűvösebb, vagy halkabb lesz. Az én észrevételem, hogy alapon, és 1200MHz (hát ez cirka jó 1.5x -ös fogyasztás - növekedés) alig van delta a hőfokokban. Nyilván azért, mert úgy van kidolgozva a fan profile, hogy csöndességre törekedjen. Elég jó halk, a tápom hangosabb . És halkabb, mint egy Dual-X HD7970 volt. Mondjuk nem meglepő...
Ja és eddig csak Asus karikon voltam megelédege a Coil whine hangjával. Itt tényleg vagy nagyon halk és tűrhető, vagy nincs is.[ Szerkesztve ]
-
Cole86
senior tag
válasz L1ZRRR #24292 üzenetére
Összesnél (újaknál legalábbis) csak, ha nem hardveres a dolog, akkor áramtalanítás után miért áll vissza.. Átflasheltem és tökéletes most.. de utána vissza áll ,bármelyik állásba is van és bármilyen bios is van éppen a kártyám.. a BIos órajelei maradnak ,de a feszültség zár mintha, vissza betonozódna...
[ Szerkesztve ]
>> War..WAR never changes! << Köszönöm a belém fektetett bizalmatokat,lojalitásotokat,még látjuk egymást..! "Ha keresel, megtalálsz a mátrixban"! Ha valamire szükséged lenne, illetve garanciális ügyekben továbbra is rendelkezésre álló email: skylinepc-hungary@hotmail.com - - - I'll be back! : P
-
tenroland
csendes tag
válasz L1ZRRR #24924 üzenetére
Hát jó pár évig tőlük vásároltam és amikor visszaküldtem a hibás ssd-t küldtek helyette egy újat szó nélkül + soha semmi gond nem volt velük.Volt hogy este 7kor írtam nekik egy kérdést és még aznap válaszoltak.Meg is lepődtem.
Nem tudom igazából mi legyen.Mert elég váratlanul ért a dolog, szinte egyik napról a másikra.Lehet megpróbálkozom a gariztatással. -
HSM
félisten
-
kovsol
titán
válasz L1ZRRR #24963 üzenetére
Nekem egy Aurum 400 elvitte a gépet amiben egy 7870XT (Tahiti-LE) kártya volt, ami fogyaszt annyit mint a 7950/70 1270/1725 re húzva és mellette egy 3570k@4800Mhz. Ennél a tápnál 14W al többet tud az övé 12V on, szóval alap órajelen csak elviszi a gépét hosszabb távon is.
650W az már kisujjból elvinné a gépet tényleg.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Macka
veterán
válasz L1ZRRR #25296 üzenetére
Hát, az oda be nem fér...
Asszem elhasalt a Powercolor 7950V2-m. A tünet a következő: Win7 betöltés közben, a win-logónál kifagyott, csak reset.
Win reinstall megvolt, minden rendben, amíg fel nem tettem a VGA driverjét. Utána a logón túlmegy, de fekete képernyő, nem megy tovább egy pillanatot sem.
Betettem másik 7950-em, azzal nincs gond, tehát VGA. A bajom az, hogy Peter volt rajta, és le kell szednem a bordákat, mert így szerintem az Ipon azonnal elküld a faszra. De nem jön le, se gombostű, se szike nem fér be. Hétfőn beviszem szervizbe, ott talán tudnak annyit melegíteni rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest