Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
L1ZRRR
senior tag
Emberek !
Jól olvastam, hogy az új driver miatt a 7970 most elveri összesítésben a GTX680-at?
You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
L1ZRRR
senior tag
válasz ricshard444 #9490 üzenetére
Tehát az egész játék függő...
Hát nem tudom... én special BF3-al játszok, és azt az NVIDIA támogatja jobban... nem tudom... igazából a közel jövőben tervezek váltani.
Még vacillálok a piros és zöld között.
You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
L1ZRRR
senior tag
válasz ricshard444 #9500 üzenetére
Meg kinyomom púrhabbal, glittel, meg le flexelem
-
L1ZRRR
senior tag
válasz Motion_Blur #9540 üzenetére
Ez mi ez már?
-
L1ZRRR
senior tag
Szia,
Ilyenről még nem halottam, és nem is tapasztaltam
Elég érdekes Story, szerintem garanciáztasd mindenképp, mert meg újulna a garancia idő..
(#9558) omikron23 : Javítottam
[ Szerkesztve ]
-
L1ZRRR
senior tag
válasz ricshard444 #9561 üzenetére
Egyébként egyre több a hibás kártya AMD illetve NVIDIA oldalról is, mert egymást akarják ürberelni és már minden féle szénné húzott kártyákat adnak ki és elsietik a dolgokat ahelyett, hogy át dolgoznák a tuningolt edition kártyák nyákját.
[ Szerkesztve ]
-
L1ZRRR
senior tag
-
L1ZRRR
senior tag
válasz ricshard444 #9626 üzenetére
Felesleges..... akkor már közel nem referenciáról van szó.
-
L1ZRRR
senior tag
válasz Motion_Blur #9630 üzenetére
Radiátort max kakón nyomatja
-
L1ZRRR
senior tag
válasz Sontir Fel #9648 üzenetére
Nekem volt halk gépem, tudom mi az, de volt ilyen ventilátoros edition házas cumom is és ég és föld a kettő.
-
L1ZRRR
senior tag
Hali urak,
Épp VGA vásárlás előtt állok mégpedig 7970 személyében.
Melyik a leghalkabb típus? ami tényleg nagyon halk, kb mint 670 DCU IINézegettem a 7970 DCU II TOP-ot de azt mondták rá külföldi forumokon h nem igazán halk, megtudnátok ezt erősíteni? ill mondani h melyik a leghalkabb hűtőbordás 7970 ?!
Előre is köszi.
-
L1ZRRR
senior tag
válasz haddent #23119 üzenetére
Rá kerestem erre a 7950 V2-re és úgy látom h ua olyan mint a nagy tesója.
Akkor azt mondod az összes 7970 közül a 7970 dcu 2 top a leghalkabb?
Kis testvére mennyivel halkabb nála ?Azért kérdem, mert nálam 24/7-be megy a gép, viszont teljesítmény is kell.
[ Szerkesztve ]
-
-
L1ZRRR
senior tag
válasz kovsol #24964 üzenetére
Persze, én 1 szóval nem mondtam h nem bírja, csak megjegyeztem, hogy azé a gép alá már dukálna az a táp.
Egyébként én is csak pozitív véleménnyel vagyok róla, haveromnak is olyanja volt az előző egy 670-el.You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
-
L1ZRRR
senior tag
Fogj egy gombostűt melegítsd fel öngyújtóval, de csak épp h langyos legyen, és közé szépen precízen belehet nyomni.
[ Szerkesztve ]
-
L1ZRRR
senior tag
Urak,
Nem rég lettem gazdagabb egy 7970 ASUS DCU II TOP csodával, és mellékeltek a csomagban egy ilyen hűtőbordát.
A kérdésem az : szvsz az vram hűtő borda, és ahhoz szét kéne kapni a kártyát ! ? !
-
L1ZRRR
senior tag
válasz Motion_Blur #25983 üzenetére
Ezek szerint igen
-
L1ZRRR
senior tag
válasz fatal1ty1984 #26130 üzenetére
Azt hozzá kell tenni, hogy garanciáztatás ügyileg nagyon nincsenek a toppon....
3 hónapukba telt kicserélni 1 alaplapot.Kezdték azzal, hogy 24-pines csatlakozó helyett valamelyik műszaki tudós molex csatlakozót rendelt be...
(Azért küldtem gariba, mert be sült a 24 pines csati a lapba) Utána újra rendelték és egyéb okok miatt mindig 1-1 héttel tolódott...You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Horgász topik
- Építő/felújító topik
- Politika
- Napelem
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- ASUS ROG GTX 1660 Ti
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest