Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz lowzor #42953 üzenetére

Most kipróbáltam ezt a gta modot. Ööö elég furcsa. :D Szvsz nem kompatibilis a jelenlegi gta4 verziómmal. Írták, hogy melyikkel szar, de nem tudom hol nézzem meg nekem melyik verzió van fent.
    Plusz ugye jól beakassza a játékot.
    Olvastam valahol ha letiltom tűzfalban a social club-ot akkor drasztikus fps növekedés érhető el. Letiltottam nem segített semmit.
    Lehet, hogy kéne hozzá valami patch? Proci limitem nincs, mert olyan 60-70% körül megy a proci a vga meg 100-on.

Vagy mások hogy játszanak graphic moddal... a 270x annyira csak nem gyenge. Persze lehet még szar a gta4 is... : )

Más. Gondoltam kipróbálom a cpu limitet GTA4-ben. Az amúgyis eléggé cpu igényes cucc. Alapesetben minden maxon csúszkák 30-50% közelében 45-57 fps-em van. Vsync be, valamiért 57fps-ben maximálja, nem 60-ban, mint más játék. Nem értem, mindegy.
    Szóval kipróbáltam, hogy leveszek minden low-ra. Felbontást pedig 1440x900-ra vettem vissza. Ami majdnem fele a 1080p-nek. És legnagyobb meglepetésemre felment az fps-em! Cpu használat is felment 80-90% környékére, de az fps-em már inkább 65-70-85 között volt. Elképzelhető hogy még nem ütköztem cpu limitbe? Meglepődnék.

@z0l1ka:

Nem biztos, hogy vram hiba. Lehet hogy dirver + játék bug. Több tesztre van szükség.
    Próbáld meg a vram / gpu visszavételét alapszintre. Ami a referencia kártyáé ahogy azt javasolták. Egy játékban produkált hiba még nem hiba. :D Illetve nem kártyahiba. Az egy dolog, hogy utána szétcseszi a komplett rendszert és csak a restart segít.
    Magas fps-nél ciceregnek a kondik, ez "normális". Nálam is így van magas fps esetében. De Vsync-et bekapcsolom és nincs ilyen gond. Mert nem csak a hangja zavar, hanem én is félek tőle, hogy nem tesz jót a kártyának.

Új hozzászólás Aktív témák