Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mexel

veterán

válasz Dany007 #42837 üzenetére

Nem régen valamilyen más sorozatú 7-es kártyát kerestem. Annak a topikjában meg csak a Sapphire-t ajánlják, hogy az a legjobb vétel még a 2 év gari ellenére is :) Szerintem így nem lehet igazságot tenni. Sapphire-ból fogy a legtöbb, abból kerül ki a legtöbb hibás is így a vevőkhöz. A 7870 szerencsétlen széria volt, ott egyértelműen volt egy típushibája a sapphire-nak, a BS hiba. Ezt javította a cég, azóta nincs gond. MSI-nél pedig ott voltak a helikopteresek, azt nem javították hanem nem vett róla tudomást a gyártó ha jól emlékszem. 77xx-es sorozatban a gigabytokkal volt sok gond a zerocore hiba miatt (mondjuk az minden gyártónál előjött)
    Akkor melyik a jó? Ha szerencséje van az embernek és a gépe is jó akkor mindegyik jó választás lehet. Ha pedig az ember kifog egy sz@rt akkor mindegy melyikből fogja ki szvsz. Nálam volt hiperszupernek beállított HIS is, de nekem a kinézete nagyon nem tetszett, igen gagyinak tűnt, a hűtésére azt mondták az a leghalkabb, a sapphire mégis halkabb volt.
    Több kártya is volt nálam és idle módban szerintem a sapphire a leghalkabb ( kivéve ha olyan biossal jön amiben 30%-ra van állítva aventi), le tudtam tesztelni többet is és hallom jól mert majdnem passzív a gépem.
    Terhelésen már meg tud jönni a hangja, de ezt lehet jól szabályozni. Asusnál MSI-nél vonzóbb a 3 év gari, nem biztos hogy a minőségük miatt drágábbak, lehet hogy a +1év gari is beleszól az árba.

Új hozzászólás Aktív témák