Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Kis BF4-et toltam, 1050Mhz-en ment normálisan ultrán. Log szerint a GPU szinte végig 97-100% között mozgott. A hőfok max 63 volt. Ez így jónak tűnik elsőre.
Nem tudom az vajon nem a tuningtól volt-e, hogy miután kiléptem a BF4-ből, utána egy pár másodperccel egy rövid időre fekete volt a windows asztal nagy része, majd jó lett.Ja, egy közérdekű felhívás
: ha valaki akar venni boltban új Sapphire 7870-et 44600-ért, akkor nekem van egy lefoglalva ami szerdáig átvehető a 3 betűs üzletben. Nem kell rá várni, mert ott van. Ha érdekel valakit akkor írjon privit és megadom a kódot és nevet amivel el lehet hozni. Én nem tudom átvenni most így, de ha valakinek kell akkor nem kell várnia rá. Ennyiért megéri szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Mozilla Firefox
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1 humoros
- Proxmox VE
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PLC programozás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest