Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
Pancsermeste #42215 üzenetére
Persze, csak nem mindegy az a bizonyos valószínűség. Én meg kitartok emellett. Minden termékbe kerülhet hibás alkatrész, meghibásodhat bármi. De ennek a valószínűsége változó. Felhasznált anyagminőségtől, technológiától függhet.
Nekem nagyon nincs kedvem garanciális szarságokkal szenvedni, várni stb... nincs nekem erre időm. Ezért megérte a felárat az Asus. Persze csak ha hibátlan lesz.
Ezzel is próbálom minimalizálni a szo...ás esélyét.
Jelenleg - mikor én rendeltem - kb 5 ezer forint különbség volt a legolcsóbb Sapphire és az Asus Top verzió között. És mivel több évre tervezem ezt a VGA-t, minimum 2 de valószínű lesz abból 5 is, ezért ennyi pluszt nekem megért.Tehát én úgy vagyok ezekkel a nagyobb értékű termékekkel, hogy általában hosszútávra vásárolom őket. Nem úgy mint a "nagy gamerek" akik évente cserélik a vga-t. Ezért nem akarok párezer forinton kockáztatni. Ezért is fizettem pluszban 1 év cseregaranciát a pcx-nek. Ha gond van a kártyával pár napon belül cserélik, garantáltan. Nem kell megvárnom a több hetes bevizsgálási procedúrát. Ez is plusz biztosíték arra, hogyha mégis van valami akkor a lehető legkevesebbet szívjak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tenisz topic
- Fotók, videók mobillal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Autós topik
- NBA és kosárlabda topic
- Gurulunk, WAZE?!
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest