- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Steve198310 #41617 üzenetére
Szerintem a HD78xx Black Screen probléma után nem fognak ilyen "baklövést" megengedni maguknak. Ez eléggé betenne nekik a piacon.
#41616) tailor74
Nincs más játék elérhetőségemben amit tudnék próbálni, de szerintem ez is bőségesen megdolgoztatja, mert végig 99%-on megy a GPU. És érdekes, mert nem melegszik annyira,max 63C°-ra ment fel végig.
Jó lenne tudni hogy ez csak valami driver féle probléma,és egy esetleges bios,vagy VGA driver update megoldaná... Mert annyira nincs kedvem több hétig gép nélkül maradni. Bár azt is simán bevállalom, ha cserélik a karit szó nélkül egy kifogástalan darabra.Reggeli tesztelésemkor kezdtem kicsit megörülni,mert először azt figyeltem meg,hogy ha az MSI AB fut,akkor végig előjött a hiba,nélküle pedig nem. 5 próbálkozásból 5x bejött. Aztán gondoltam levideózom úgy a hibát hogy fut az AB, de nem monitorozok,és egyszerűen nem jött elő a hiba ugyan azon a mapon, többszöri próbálkozásra sem.
#41619) Pancsermeste
Nekem nem kellett hogy a gépet újra indítsam,egyszerűen kiléptem a játékból és vissza,és volt hogy előjött,volt hogy nem. Graf minden ultrán van,és 4x MSAA,tehát az is maxon. És ahogy fentebb írtam,én az MSI AB-re gyanakodtam először,hogy az zavar be a karinak, de utólag mindegy volt hogy fut e vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elektromos autók - motorok
- Háztartási gépek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Horgász topik
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Önerő nélkül is. 1-16 hónap részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest