Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
válasz
katt777
üzenetére
Hmmm.. ez is érdekes... nekem szerencsére soha nem pakolta fel a telepítő a CCC-t. Egyszerűen kiveszem a pipát előle, és nem reklamál érte. Most, hogy ráfanyalodtam, újra elindítottam a telepítőt ami érzékelte is, hogy az még nincs telepítve, így automatikusan bepipálta, így szépen fel is rakta.
Köszi, megtaláltam a profilkészítőt, csak nem volt világos, hogyan működik, főleg, hogy az először próbált digitális síkképernyőnél lévő színprofilt valamiért nem tudja kezelni, hiába mentettem el, de az asztalkezelésnél lévő színkezelésnél létrehozott profilt már igen.
Na, ez így már használható... azért kár, hogy nem lehet folyamatosan állítani.
Lehet visszateszem az ATT-t is, és ha a hardveres beállításokat nem is használom, a színkezelés része talán még működhet??
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Gear S3 - második kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GIGABYTE XTREME RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- MSI GeForce RTX 3080 10Gb GAMING Z TRIO
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 - i7-1355U I 16GB I 512SSD I 13,5" 3K OLED I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő