Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Dany007 veterán válasz  BogyóBP

üzenetére BogyóBP

üzenetéreNe értsd félre, jelenleg fogalmam sincs. Én most is azt használom amit anno márciusban felraktam.  
 Hogy mért? Mert kifogástalan. Nem volt vele semmi probléma. Egy új driverrel legjobb esetben is csak pár százalékot nyerhetsz játékban ha egyáltalán nyersz... Tehát ha nincs kifejezett indok, hibajavítás az adott driverben fölösleges felrakni. Ugyanígy van ez a béta driverekkel is.
 Sok esetben javítottak már problémát ilyen driverek. Itt a fórumon is lehetett olvasni. Ez rendben is van. De egy amúgy tökéletesen működő kártya-driver párost lecserélni nem látom értelmét. Legalábbis így hirtelen. Ha eltelik 2-3 hét és olvasom a fórumokon hogy az én kártyámnál ez meg ez az új driver ennyi meg annyi sebességnövekedést hozott és amúgy problémát nem okozott akkor okés, felteszem. De amúgy minek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest