Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
Én nem utasítom el a tuningot, ésszerű mértékek között használom is. A 7870-esem is a 270X OC órajelei megy, 1120\1400. Ez meg sem kottyan neki, és adott esetben hozhat 5-6 fps-t. Ettől függetlenül a Crysis 3 így sem fog menni ultrán FHD-ban, vissza kell venni high-ra, mert 25 helyett nekem nem elég a 31. Kell az 50 - 60, hogy a lövések gyorsan és pontosan menjenek.

A kollégák is erre utalnak szerintem.
-
Picturemaker
őstag
Miért lenne az? Normál tuning jó esetben 20% (ritka kivételek akadnak), de ettől nem lesz másik kategóriás kárta, legfeljebb alulról karcolgatja a következő szintet (amit szintén lehet tuningolni). De szerintem hagyjuk a témát, mert meddő vita.
Itt mondjuk az OC-s 7850 kb. hozza a 7870-et. OC-val max 7 fps-t nyer a kártya. De a minimum
fps esetén tuti nincs ekkora javulás és az a lényeg .
[link]Steve198310 említett tuningját meg ne vegyük már átlagosnak.
-
Picturemaker
őstag
Félreértettél. A VGA tuning nem érdekel (szerintem teljesen felesleges, mert annyit nem lehet húzni egy kártyát sem, hogy érdemi többletet adjon játék alatt, a pontvadászat más kérdés)
Arra vagyok kíváncsi, hogy számít e ugyanazon a kártyán, ha a BIOS gyári értéken van vagy esetleg emelt órajeleken fut. Az érdekelne, hogy ezekből az értékekből számol a program valamit, vagy kiolvasnak valami mást is. -
Alister71
nagyúr
Persze, de monitort én nem rendelek sehonnan, csak személyesen veszek a hozzám legközelebb lévő boltban
Az LG ad pixel garanciát, ha egy pixelt is meglátok benne azonnal viszem vissza a boltba és cserélik. 3000-et ez nekem megér. Ha az ország másik végébe kell postáznom, vagy futárral küldenem, a 3000 forint dupláját bukom, + 2 hétig nincs monitorom, hiába csengettem ki érte a 30 ezret.
Szóval én nem webshoppozok.
-
kaszas19
senior tag
Ezt néztem ki [Philips 233V5LSB] de még sok monitort megnézek.
-
kaszas19
senior tag
-
z0l1ka
aktív tag
Így van, ezzel gondal én is szembesültem anno mikor 7770-es karim volt..csak szerencsére épp monitor vásárlás előtt voltam így vettem egy 1080p-s hdmi-s monitort aztán megszűnt a probléma

Nyilván akinek csak analóg monitorja van , és nem tud venni egyenlőre másikat , hát nem tudom sajnos van e erre valami megoldás
én is kipróbáltam szinte mindent és nekem nem szűnt meg 
-
Steve198310
őstag
boltban 1 ezresért vettem tavaly előtt win7 OP-t
(szerkeszteni akartam
)(#43707) Sicér : itt olvashatsz az UEFI-röl
-
kaszas19
senior tag
Köszönöm itt ajánlották nekem hogy nagyon jó vétel és tényleg.
Nézegettem teszteket a 7870-R9-270/x-ről és hát egy kutya mind 3-rom csak órajelekben térnek el, főleg a 270X-en lepődtem meg hogy magasabb órajelet kapok és ennyit több kp-ért
inkább meg cibálom és felé húzom
bár alapon is pár FPS különbség van csak. -
Monya78
veterán
Neked is MSI-d van gyári biossal, automatán láttad már 18-21%-on kívül a fordulatod? Én még nem...
2d:18%, Játékban 18% néha felugrik 19%-ra, Furmarkkal pörkölve 21%Persze manuálisan lehet piszkálni felfelé, de minek, hogy hangosabb legyen? Már próbáltam a mások által hangtalan Asus, Giga féle fordulatszámokat, de szerintem 25% felett már hangos...
Viszont 2d-ben szeretném ha még kisebb fordulaton menjen de nem sikerült beállítani, ha neked sikerült akkor megoszthatnád hogy...

-
mexel
veterán
Én is csendmániás vagyok, ezért vettem sapphire-t. 7770-ben az volt a leghalkabb, mindet kipróbáltam. 7870-nél is ez volt idle módban a leghalkabb, párat teszteltem. Amit sajnálok az egy HIS 7870OC volt, olcsó volt, 3 év garis, de a csapágyai nem csúszók voltak szerintem hanem golyósak és idle módban 20%-on hallottam valami halk morgó hangot, így visszavittem, pedig az nagyon jó kártya volt, az vidáman ment 1200 fölött. Sajnos msi-t nem mertem venni mert sok volt a helikopteres, és a 7870-nél nem volt a leghalkabb típus. De erre a 270-esre máshol is azt írják hogy jó, mondjuk idle módban a sapphire picit halkabb a tesztek szerint. ha esetleg lesz újból kapható msi olcsón veszek egyet és letesztelem, akkor megint árulhatom a pár napos-hetes kártyám

Mondjuk ez a sapphire is nagyon halk, nem is hallani és az 1050 is egy 7870 OC-nak felel meg, tehát megérte az árát.
A proci ventim nekem sem hallani, idle módban sokszor passzív, a VX 450-es tápot is halkabbra cseréltem, már nincs igazi hangja a gépnek.
-
rígel
őstag
Letelt a szerkesztési idő. Akkor a vége mégegyszer helyesen:
Pont ezt mondtam. Ha alapfeszen nem tudod húzni, akkor abban a gpu-ban nem igazán van sokkal több. Némi tuningot még fesz. emeléssel megjátszhatsz, de nincs értelme. Nekem alapfeszen is elég jól húzható, ha én rátolnék még feszt, lehet 1200+ MHz-t is ki tudnék sajtolni belőle.
BogyóBP:
Ha gyűjtöd a BIOS-okat, akkor a techpowerup bios adatbázisában sok 270/270X eddig megjelent gyári BIOS-át megtalálod.
-
mexel
veterán
Jól hűthet az msi. Sajnos a sapphire-nak kisebb is a hűtője, és a ventik is kisebbek. kicsit finomítottam én is a profilon, de így kb 3-5 fokkal rosszabb a hőmérséklet full terhelésen, de még így is 60-68 között marad. Végül is 75 -ig nem érdekel, addig biztos semmi baja sem lesz.
A nagyobb baj hogy gyári alapfeszen nem megy 1050 fölött. ha adok neki 1,25-öt akkor megy 1100-on, de az nem éri meg. Az nem semmi hogy az msi 1150-en megy. Az egy brutál jó vétel. Decemberben még jó ára is lehetett. A Sapphire most 47 ezer volt, sajnos msi nincs sehol. Az 1150 már elég lenne
-
mexel
veterán
Köszi, várom majd a linket. Elvileg úgy néz ki hogy lehet emelni feszt, mert a monitorozó progik is kiírják a magasabb értéket. A TDP limitet is feltolom, de az a gyanúm hogy ott lehet a kutya elásva, hogy a biosban a TDP érték igen alacsony, és ha feltolom akkor is kevés feszemeléssel és magasabb frekivel. Ilyenkor gondolom visszavesz az órajelből. Amire még gondoltam, hogy a boost zavar be talán, egy próba erejéig még kiiktatom.
Nagy feszt nem adok neki, még annyit sem amennyi gyárilag a 7870oc nak volt. A 7870-nek 1250 volt megadva gyárilag, mivel ez ugyanaz a gpu így azt bírnia kellene. Mondjuk én csak 1225-öt adtam neki, éppen a melegedés miatt.
Majd tolok rá egy teszt átállított biost nagyobb tdp-vel, hogy meglássam az számít-e. Mer ha neked 1 tápcsatis a kártyád és megy 1150-en akkor a tápcsati nem lehet akadálya a tuningnak. ( persze ez nem azt jelenti hogy mind megy annyin, csak azt hogy elméletben mehet )
R3laX: köszi, ezeket megoldottam, kivéve az újraindítást.
-
mexel
veterán
Igen csak jó kis kártya lehet. ( nem nagyon látom a boltokban, hol lehet venni?)
Nekem 1050-en megáll, ott atomstabil, de 1100-on már nem megy a Sapphire.
Neked mennyi az alapfesz? Nekem 1,15 csak lehet az a baj. Állítani pedig csak a trixx engedi, de nem biztos hogy működik is. -
Pancsermeste
őstag
Bocsi... de ha szúrja, akkor miért írod le Te is??

No, akkor még egyszer utoljára (bár szerintem értjük egymást, csak az a bizonyos kifejezés használatán vitázunk)
A felfogásod alapján pl. egy 20W-os ellenállás minőségibb, mint egy 10W-os, ha jól értem??
Mert ez nem így van, amire Te gondolsz, az nem a minőséget, hanem az alkatrész egy bizonyos paraméterét jellemzi.
Gyártanak direkt 10W-os és 20W-osra tervezett ellenállásokat is, attól, hogy a 20W-os nagyobb teljesítményű, magasabb hőt tud eldisszipálni, attól még nem minőségibb!
Vagy pl. "minőséginek" nevezett gyártók is gyártanak "minőségi" 85 fokra hitelesített elkókat, és attól, hogy vannak magasabb hőmérsékletre tervezett kondik is, attól ezek még semmivel se kevésbé minőségik!
Az egyszerűen arra a hőmérsékletre van tervezve! Az, hogy pl. egyes PSU gyártók beépítik a forró hűtőborda mellé az olcsóbb 85 fokos elkót, ahova az nem megfelelő, mert oda mondjuk 105 fokost illene tenni, az maximum a PSU gyártót minősíti, de semmiképp se nem direkt azt jelenti, hogy nem minőségi alkatrészt használt!
Persze előfordulhat, hogy PSU gyártó nem azt az alkatrészt kapja, amit megrendelt (az alkatrész specifikációi alapján), mert mondjuk egy-két paraméter kívül esik a specifikált tolerancián. Nos, ezek valóban nem nevezhetők minőségi alkatrészek, de sajnos még a megbízható alkatrész gyártók termékeiben is előfordulnak ilyen sorozatok. És ezt sajnos tapasztalatból tudom, mert nap mint nap ezzel foglalkozom...
-
Pancsermeste
őstag
A tápos példáddal én teljesen egyetértek, de én nem erről írtam, bár lehet nem fogalmaztam eléggé érthetően!

Én a minőség fogalmát feszegettem... gyakran elhangzik a "minőségi alkatrész" kifelyezés. Sajnos ennek így semmi értelme, mert a minőség viszonylagos! Ha egy alkatrész specifikációja alapján kimagaslóan jó paraméterekkel rendelkezik, attól még ugyan úgy lesz szórása a paraméter értékeknek (nincs két egyforma alkatrész), de a tervezésnél ezeket a magasabb szintű értékeket veszik számításba, így ugyan úgy lehetnek a specifikációs értékekből kilógó alkatrészek. Megbízhatóság szempontjából egy olcsóbb, kevésbé jó paraméterekkel rendelkező anyag is lehet "minőséginek" tekinthető, ha az hozza a gyártói specifikációkban garantált paraméter értékeket. - remélem ez így már érthető.
-
BogyóBP
addikt
Nemtudok ebben igazat adni neked, mert nincs még referencia alapom, de nekem most ilyen van és kurvára meg vagyok vele elégedve. Látszik hogy nem egy sapphire vagy gigabyte kategoria. Eddig még nem futottam gondba, le is kopogom..Az első amit megvettem az szar volt mert a 2 státuszledből ami a PCIE csatinál van csak az egyik világított zölden a másik meg sehogyan csak pirosan ha nem volt bedugva, ettől független lehet jó volt csak a felszerelt led volt selejtes..passz. Ezen most mind2 világít legalább látni hogy a kártya kapja a naftát.
-
Grave_444
nagyúr
Héé te mi alapján mondod ez a Sapphire kártyákra?!
Ha már a spórolásnál tartunk egy csomó gyártó csak 1 ventit tesz rá, a gagyibájt meg sokszor a gyári órajelet se bírja.
swagger55 Ha a driver a bugos, akkor előfordulhat játékban fagyás, fps drop, kockázás stb, de azért a reset gomb szerintem nem ide tartozik.
Persze egyszerűbb erre fogni mindent. -
törölt tag
Azt hozzá véne tenni ehhez hogy a 7870-es szériát érintette ez a probléma. 270-270x VGA-val nincs probléma. Tudom, leteszteltem.
és kb 3 kártya volt a "problémás, kötük az enyém is, de utólag rengeteget teszteltem a karit,és seemi baja. Játék bug volt amit hibának véltem.
-
mexel
veterán
Ez még a régi blackscreen-es sapphire-kre vonatkozott. Meg lehet keresni a sorszámokat is amik rosszak voltak, stb. Vajon az új 270-eseknél van ilyesmi?
Akinek van SAPPHIRE R9 270 OC with Boost (11220-00-20G) az meg tudná mondani alapon mennyin megy a venti és mennyit terhelésen? És azt hogy mennyire húzható esetleg. -
mexel
veterán
Nekem az msi hangos volt, igaz a 7870-es. Sokan mondták hogy a HIS az egyik leghalkabb, de nekem az is hangosabb volt mint a sapphire. Asus kivételével szinte mindent teszteltem, de a sapphire volt a leghalkabb alapon. Azért vennék most is azt.
Egyébként mik a 270-es sapphire-ok hibái csak hogy ne kelljen több száz hsz-t visszalvasni? -
mexel
veterán
Hűtésben és fogyasztásban nem látok különbséget ( pl sapphire szemre ugyanaz és főként csak az fog számításba jönni az ás és a hang miatt), a driverekről meg pont ezt írtam, vagy ilyesmit, hogy az a későbbiekben számíthat. Most az a helyzet hogy nagyon határeset az ár, és van 7870 44600-ért, 270 pedig kb 50e vagy afölött. ez inkább 5-6 ezer, és egy-két éven belül még szerintem nem lesz akkora különbség a driverek miatt talán, annyi idő alatt meg bőven le lesz cserélve a kártya. De azért még körülnézek, mennyi a legolcsóbb 270-es sapphire.
Mondjuk lehet hogy találtam is R9 270-es sapphire-t, a R9 270 OC with Boost (11220-00-20G) típust. Erről mit tudni? Vállalható darab?
-
Dany007
veterán
Igen-igen közben én is néztem pár tesztet róla. A sima 270 kis OC-vel a tesztek alapján picit túl is tudja szárnyalni az alapórajeles 270x-et.
De aztán végül Asus 270x top lett belőle. Mivel mindössze 5k különbség volt a 270-es asus és az X-es top verzió között, amin már az új hűtés is van. Meg talán minőségibb is.
De a tesztekből nekem is az jött le, hogy a 270 = 7870-nel. Kis OC-val meg már 270x. Néztem a 270x olyan 144w-ot fogyaszt peak levelen a 270 meg 138-at. Úgyhogy igazából lehet azt még húzni 150w-ig bőven.
@mexel:
Bizony!
Kb 20 perccel a rendelésem után le is vették a webshopból. Bár nem értem mivel ez is külső raktáron volt, hogy mért nincs több... -
mexel
veterán
Akkor webből kiindulva vehetek egy sima 7870-et is amit jó esetben eddig fel tudok húzni, max a memória órajel lesz kevesebb (nem full hd-ben használom), és most pl a 7870 már 45e alatt is kapható néha. (mindenképpen újat akar az illető) Annyiért akkor megéri esetleg azt venni, mert a néven kívül nem sok mindenben különböznek.
Nálam volt olyan 7870 oc is amelyik már 1100-on sem volt stabil alapfeszen sem, alig lehetett húzni. 1050-en meg mind megy nagyjából.
Lehet hogy sima 7870 lesz belőle, nem ér meg talán 5-7 ezret sem pluszban egy 270. Talán. -
BogyóBP
addikt
Nemtudom nekem a 7870 et se birta kihajtani a CPU szóval
De akkor is simábbnak éreztem a játékok futását mint a mostani kártyával. Lehet kicseréltetem erre az MSI 7870 re a mostani kártyámat.. -
Dany007
veterán
Persze. Ez pontosan így van. A legnagyobb különbség a placebo hatás. Árulnak kábeleket százezrekért is.
Sőt ezt egyszer kiveséztük a fejhallgatós topikban. Ahol a mániákus audiofilek is csináltak vaktesztet olcsó és drága kábellel... Az eredmény még náluk is az lett, hogy ha nagyon odafigyelnek akkor úgy vélik(!) hallanak különbséget. Na most erre én azt mondtam, hogyha a szakértő audiofil fülek is csak úgy vélik(!) hogy van különbség a pár ezer és a több tízezer forintos audio kábel között akkor az nekem pont elég arra, hogy megelégedjek a pár ezer forintos kábellel. Persze digitális anyagról beszélünk, analóg megint más téma lenne.Kép esetében digitális jelnél szintén ugyanez a helyzet. Csúnyán lebutítva: a videokártya kiküldi a "pixeleket" és azok rgb kódját, fényerejét stb a monitornak a kábelen keresztül ahol már mindez egyesek és nullák képében folyik. A monitor ezen infók alapján bevilágítja a pixeleket a megadott paramétereknek megfelelően. Mert mást nem tud tenni. Megkapta az infót hát megcsinálja. Ha hibás az infó nem ért át megfelelően a jel akkor meg nem csinálja vagy hibásan csinálja. Csíkos a kép, hiányzik 1-1 pixel vagy ilyesmi.

De ha már átért az infó akkor a képminőség csakis a monitortól függ.
Nincs olyan, hogy az egyik bitből csak 2 nulla és három 1-es érkezett meg (pontosabban van de az még mélyebb téma és erre is megvan a megoldás, de nem a kábel az) mert akkor nincs mit megjeleníteni vagy hibásan jelenik meg, de nem okoz minőségbeli romlást. Ugye más a rossz minőség meg a hibás kép.@BogyóBP:
Mondom az árnyékolás (szigetelés) kérdése megint más téma. Ez kikötés is volt, "ha rendesen árnyékolt a kábel"... A vibrálás nem képminőségbeli romlás, hanem képhiba! Nem ugyanaz. Az a bumszli a kábel végén meg a ferrit gyűrű. És asszem az is valami árnyékolásra szolgál... de én nem vagyok szaki.
Ezek csak minimális alapismeretek / gyakorlati tapasztalat.
Nekem is egy 1500 forintos hdmi kábellel megy át a jel a htpc-ből a 42-es TV-re. Bumszli sincs rajta mégis tökéletes a kép.
De tessék megkérdezni a szaktopikban vagy akár a monitoros topikban. -
Dany007
veterán
Oh vitáztam én már eleget kábel témában.
Most lesz 7 éve hogy hdmi-s 1080p-s monitort / tv-t használok. Ha a kábelen gond nélkül átér a jel akkor bizony nincs minőségbeli probléma.
Millió vakteszt bizonyítja hogy semmi értelme a több tízezeres kábeleknek...Hát így sokkal egyszerűbb: HDMI kábel FAQ Ő egy kicsit jobban ért hozzá, mint én...
@(#41761) BogyóBP:
Aham, mert szerinted a vastagabb kábelen több 0 és 1-es ér át, mi?

-
Dany007
veterán
Tudom. A mi véleményünk pontról pontra megegyezik. Ha visszaolvasol - egyszerűbb ha hiszel nekem
- én is pontosan ezt mondtam a kollegáknak. A gyártóknál a hibák valószínűsége nem mindegy. Amint látjuk Sapphire-nél ez elég valószínű Asus MSI nél már jóval kisebb rá az esély...
No mindegy pár hsz-szel korábban szinte szó szerint ezt írtam le én is.
@BogyóBP:
Nem gond, mert a hsz-ed másik fele biztosít arról mindenkit, hogy ne számítson az, hogy te mit vettél észre.

1.3 vagy 1.4 neked konkrétan mindegy. Sávszélesség különbségek vannak, 1.4 igazából arra való, hogy átvigye a stereo 3D-s képet is amit 1.3-mal nem tud megtenni. Kb ennyi.
A kábel meg nem okozhat képminőségi problémát max képhibát ha hibás a kábel vagy nem jól árnyékolt vagy akármi. De azt meg egyértelműen észrevetted volna már.
Szóval ha a jel tisztán és egészben átér a kábeleden akkor a képe ugyanolyan tökéletes lesz, mintha egy 20 ezer forintos hdmi kábelen vitted volna át a jelet. -
do3om
addikt
Nem érdekel senkit a gyártók a gyártók hibáztatása, attól még szar lesz. Vagy hogy kéne megvenni ha nem attól akik árulják? Az AMD-től személyesen?
Szóval mennyi a bénázás a másik oldalon? Most nem fogok ott is olvasgatni, hátha van aki azt is figyeli.
Nem csak ezzel a gyártóval van baj, a 7870-50-nél is rendesen voltak gondok és nem lehette bemenni a boltba csak ugy venni valamit ha biztos akartáll lenni a működésében. MSI, Giga, Sapphire, meg nem emlékszem még mik de voltak rossz karik rendesen (az ASUS megbízható volt)
Na de aki nem nézi a fórumot csak megveszi, szerintem a legtöbben így vannak, azokkal mi lesz? Mert megveszi, szar, és tuti nem kel neki többet AMD. De mondom nem tudom a másik oldalon mi a helyzetet Úgy emlékszek ott is voltak gondok különféle színes képernyős halálok, meg inkompatibilitás. De most mi van ezekkel? (66x, 7xx)Tudom nem itt kéne kérdezni hanem ott.

Meg nem érint a dolog csak érdeklődésképpen. -
DokiBaxxi
őstag
Én csak jókat hallottam a Sapphire-ről(kivéve a HD 7870 BS szériáját), ezért választottam ezt. Na meg mire meg volt rendelve, nem tudtam, hogy az MSI-hez is jár BF4. Illetve a tápcsatikkal is lett volna egy kis probléma szerintem, mert a Sapphire-nek csak 2 kell, az MSI-nek 4(nincs VGA csati a tápomon)
-
isizakhi03
tag
Ha lejjebb veszem a proci órajelet, akkor sincs nagy különbség. Érdekes hogy 1160/1550-re húzva ugyanazon cpu órajel mellett rosszabb az eredmény mint 1150/1500-nál.
Ez bizonyára a tuning miatt van, és azt is megmerem kockáztatni, a memória húzás miatt !
Nekem is volt ilyen !
-
jozsi252
veterán
Mondhatni hogy nem kerül nagy összegbe a váltás nekem, ezért is mentem bele, illetve jó áron is kapom meg.
Előző kérdésemre visszatérve, ha nagyon a CCC álltal javasolt max MHz közelébe járatom a kártyát, akkor lehetséges hogy fog fagyni a gép, esetleg szétesni a kép, meg ilyesmi? Annak ellenére hogy a CCC-be húzom csak, illetve a gyári max 1050MHz-en nem húzom túl?
-
jozsi252
veterán
Ahh értem, na majd megnézem a CCC-t hogy milyen lehetőségek lesznek.
miresz Nem húztam alapból a 7850-et, tehát 860MHz-en megy most is. Mivel nem volt rá szükség. Amúgy elvileg a CCC ameddig engedi húzni a kártyát, "elvileg" akkor fesz emelése nélkül is 1050MHz-en stabilan kell mennie a kártyának, mivel úgymond csak gyári beállítást módosítok?
-
jozsi252
veterán
Köszi

Annyi kérdésem lenne még, hogy ugye az Asus R9270X-DC2T-2GD5 -nél az alap órajel 1050MHz, a Boost pedig 1120MHz, ami elég szépen hangzik. Na most nekem a jelenlegi kártyám ami egy 7850, szintén Asus, 860MHz-en megy alapból, de CCC-be fel lehet húzni 1050MHz-ig.
270X-nél ez a Boost hogy működik? Magától felemeli az órajelet 1120MHz-re, vagy pedig CCC-be addig tudom húzni? -
Pancsermeste
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Python III OC
- 27% - ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6
- Eladó Gigabyte RTX 4060 GAMING OC 8GB, garanciát vállalok, olcsó vga beszámítással
- XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE 16GB 256bit, ALZA számla és garancia 2027.10.13-ig!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ha egy adott játékhoz kevés a vas hiába cibálod akkó se lesz jó.

.

)
inkább meg cibálom és felé húzom