- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Őskoczka
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
kovsol #39889 üzenetére
Szal akkor azt mondod, hogy FC3-ban és C3-ban tapasztaltál micro lag-et ? : o Érdekes.
No igen. Hobbival nincs gond. Nekem is volt drága hobbim. De évek óta csak azt hallom amit itt is most a fórumban. Pár játékban megvan a 160-170-190%-os teljesítmény CF esetén. Ezt rendben is van.
De itt van pl Cseneles tapasztalata. Ghost meg a black flag szarul ment vele... Pedig mindegyik új játék, támogatnia kéne a CF-et. Itt is látszik, hogy lutri az egész.
Persze érdekességnek mindenképpen jó. -
- = Zk = -
félisten
válasz
ricshard444 #39896 üzenetére
az összes 7870 az nem?
óhaénazttudnámakror egyre vevő lennék, az a meglátásom....
-
Cseneles
őstag
válasz
isizakhi03 #39895 üzenetére
+200mhz
-
ricshard444
veterán
válasz
- = Zk = - #39893 üzenetére
GHz Edition mindkettő ( az összes 7870 az nem? )
Az egyik OC a másik sima. -
isizakhi03
tag
sziasztok. meddig kellene húzni egy hd 7850-rt, hogy behozza egy alap hd 7870 teljesítményét? üdv
-
Cseneles
őstag
válasz
ricshard444 #39892 üzenetére
Én is vissza tettem öcsém gépébe, így most R9 270X elég egy jó darabig
kiváncsian várom a Mantlet az új teret nyithat a Crossfire létjogosultságának a középkategóriában
Majd azért oszd meg tapasztalatod főként a negatívumok amik érdekelnének
-
- = Zk = -
félisten
válasz
ricshard444 #39892 üzenetére
keresni foglak mindenképp, főleg ha GHz edition valamelyik...
-
Cseneles
őstag
Én is nyúztam 7870 és R9 270X Crossfire párost
Kiváncsian várom a fejleményeket mivel én is azt tapasztaltam h FPS az rendesen volt mikro akadásokat én nem tapasztaltam, 2 game az amiben igen szarul ment a GHOST és a Black Flag
és kb en méréseim alapján egy Nvidia GTX780 környékére tenném egy 1050/1250-en járatott 7870 Crossfiret
-
- = Zk = -
félisten
én még nem tudok nyilatkozni a CF-ről... majd talán a két ünnep között siker (Y)
-
kovsol
titán
válasz
Dany007 #39887 üzenetére
Én mondjuk nem vagyok annyira érzékeny az ilyen mikro akadásokra. Egyedül Farcry 3 és Crysis3 ban volt zavaró számomra. BF3 ban nem éreztem.
CF -t én is felszámoltam. Most marad a Sappgire 7870XT egy darabig magányosan a gépben, aztán majd még egy év múlva vagy amikor jön a következő generáció akkor esetleg egy középkategóriás kártyára benevezek abból, ha ez már kevés lesz high beállításra is full hd ban.
Nekem egy vágyam volt, hogy kipróbáljam a CF -t, ez is megvan aztán ennyi -
Dany007
veterán
-
kovsol
titán
válasz
- = Zk = - #39883 üzenetére
Nem értem a kérdést. Szabad szemmel mégis hogy vennél észre bármit is? Mérésekre alapozom az állításomat, de írtam is, hogy fps volt dögivel így nem érdekelt a dolog.
-
kovsol
titán
-
szimi57
őstag
Sziasztok!
Jó húzás lenne egy GTX 560 ti-t lecserélni egy HD 7870-re?
-
Milka 78
nagyúr
válasz
ricshard444 #39877 üzenetére
Érdeklődve várom a fejleményeket
Anno BF3 multi alatt 4.5-ös 3570k is hátráltatott,bár csak ránéztem,mert nem vagyok nagy multi fps őrült.
-
ricshard444
veterán
válasz
ricshard444 #39876 üzenetére
Sajnálatos módon nem győzött meg egyáltalán
Még pár fontosabb játék visszavan, de az 1200/1800-s 7970 túl combos a legtöbb helyen, az esetleges Frametime gondokról nem is beszélve, min fps-ben a leglehangolóbb, gondoltam, hogy ez lesz.Multiban jelen van a CPU limit, de 1200-n pörkölt 7970 is gond nélkül vitte a BF3-t, a BF4 holnap kerül mérésre.
Ha nem alkot ezután sem semmit akkor megy apróra a páros.
-
ricshard444
veterán
Hazaértem, kezdődhet a mérés, de a min fps-től félek, mert 1 kártyával nagyon hullámzó volt a dolog és 2-től sem várok csodát.
Ugyebár a Frametime + CF + alacsony fps nem barátok. -
Ribi
nagyúr
válasz
katt777 #39872 üzenetére
Mint ezt még 1x csak nem kell leírni, BF3 pl minden CPU-t megeszik. Próbáltad volna a 2 magossal a multit. Nyilván nem lesz előrelépés sok magos cpunak ha max 2 magot használ ki. Ezt mindenki tudja. De volt akinek az FX6300 ról 8350-re váltás is hozott gyorsulást BF3 Multi alatt. Akkor ő mit mondjon?
Intel 4 mag és AMD 4 mag nem ugyanaz. Ezt is érdemes megemlíteni...
Nincs sok játék ami ennyire CPU igényes, de ha szóba kerül a BF3 meg kell említeni, hogy rohadtul CPU igényes.
Viszont BF4 ahogy láttam, más, bár sok teszt még bétával készült. Ott már sokkal jobban fut az egész gyengébb procival is. -
katt777
félisten
válasz
- = Zk = - #39873 üzenetére
Én minden állításomat alátámasztandó linkeltem teszteket. Azt is látom, ha más csal a tesztben, különös tekintettel pl. AF/AA elhagyására, mert ezt sokan szeretik. Addig nézek egy más által készített tesztet, amíg látom, hogy alapos, és nem koncepciózus.
Abban is van ráció, hogy az ember a saját szemének higgyen. Engem is óvtak az AMD-től, én is tartottam tőle, de a gyakorlatban sokkal jobb, mint amilyennek benchmarkok mutatják, és ez a lényeg. Sok sandasága van az AMD-nek (írtam is tesztben), de az méltánylandó, hogy nem benchre gyúrtak, hanem hasznos kis méregzsák lett ez a 6800K. Intelesként elégedett vagyok vele. -
- = Zk = -
félisten
válasz
katt777 #39870 üzenetére
szuper dolog ez a kiméricskélés, igen.
engem anno az X4 940BE-s időmben óvtak az X6-tól... megvettem, és tesztelés nélkül éreztem az előnyét a +2 magnak.
az X6 ról FXre váltásom is megkövezték, de mikor közöltem velük, hogy igenis látom a különbséget, nem akarták elhinnitesztben írni akármit lehet, főleg ha író az illető. de nem feltételezek senkiről semmit. megfogadtam a PH-s ittlétem során, csak annak hiszek, amit itt látok a gépmen...nem nézek tesztet, posztot stb.
megveszem, kipróbálom, és ennyi. drága, mert drága... de láttam már éjjeliőrt nappal meghalnimeg ugye, ami nálad működik, lehet a másiknál nem. ilyen is van....
lsd a procim...
főnökömnek vízzel ment 4,7GHz-en, nekem léggel..... -
katt777
félisten
Linkeltem sebességtesztet.
Nekem volt mind2, és ha kihajtottam a VGA-t, 0.1FPS-szel sem volt gyorsabb az Intel az AMD-nél, vagy éppen az Intel az Intelnél. Sajnos a userek 90%-a nincs tisztában azzal, hogy a grafikai minőséget mire állítsa egyáltalán a teszteléshez, és még közzé is tesznek ilyen "teszteket".
Példa: Volt E5800-am, kihajtottam vele a GTX560-at (tuningolva), ugyanezeket az eredményeket kaptam tuningolt i5 mellett is, minden játékban, amely nem volt képes 2 magnál többet használni, pedig nem 1 kategória a 2 proci. 4 magos prociknál ilyen eltérés nem lehet. -
Ribi
nagyúr
válasz
katt777 #39870 üzenetére
Lehet, hogy egyes esetekben hasonló lesz a teljesítmény, de ezt csak akkor tudja ha egymás mellett lenne a 2 gép és úgy tesztelné, hogy mikor hasonló. Szerinted milyenre állítsa az i7-est, hogy hasonló legyen?
Intelek szinte mindig sokkal jobb min FPSt produkálnak. Azt hogy szimulálja le? -
katt777
félisten
Szintet írtam, nem fix teljesítményt. Volt ilyen i7-em, le lehetett szabályozni, főleg, hogy nem csak a szorzó állítható, mint a mai szaroknál (akár AMD, akár Intel, előbbinél meg a turbo is teljesítménycsökkentésre jó csak. Ugyanaz a gyakorlati sebesség viszont többféle kombóval is előállítható.
- = Zk = -: Van, aki szereti kiméricskélni, pl. én is. Nem látok ebben semmi kivetnivalót, és örülök is neki, ha valaki ad viszonyítási alapot, én is ezért tesztelgetek, holott játszhatnék is éppen. Van, aki meg megveszi a cuccot, és még a grafikai beállításokkal sem törődik (de CPU-limit, az van
).
-
- = Zk = -
félisten
válasz
ricshard444 #39861 üzenetére
hagyd a facba a mérést... szemmel látod a különbséget? tetszik amit látsz? nem bántad meg a 2. kártyát?... nah... hagyd a francba a teszteket.
B4 szingli 4X vittem ki, és meguntam. szal, emelem kalapom, azok előtt, akik még ennél többször is nekiállnak
nézd meg Zibán mit művel. nekem ott szokott beesni észrevehetően
-
Ribi
nagyúr
-
Dany007
veterán
válasz
kovsol #39862 üzenetére
Vagy akinek nincs ideje multizni és csak az élvezeti faktor kedvéért játszana egy jó kis "piffpuffos" játékkal, nem pedig verseny szempontjából.
Sajnos Q3 óta csak a TDU-val tudtam multizni. Egyszerűen nem kötnek le. Egyik se. Ja, meg próbáltam Crysis első részét. Ótvar gagyi és unalmas volt. De tény, hogy ezek meg is voltak eredetiben.
De még ha le is kötne, időm akkor se lenne egybefüggő. Ugye ha felébred a gyerek az éjszaka közepén és be kell menni hozzá, multi közben nem nyomhatok egy esc-et és tűnhetek el egy fél órára... Gondolom a többiek a serveren nem várnának rám... : )
Kedvelem az ilyen Cod MW szerű modern fps-eket. Bár állítólag a BF single nem sikerült valami jóra, viszont szép a grafikája és ezért már megéri a végigjátszást. Nálam.
Szóval ha meglesz végre az én vga-m is - v.színű 270x - akkor szépen kezdem az elejéről kb MW3-tól BF4-ig, Ghostig mindent ami az elmúlt 3-4 évben kimaradt. -
katt777
félisten
válasz
ricshard444 #39861 üzenetére
CF mellett persze.
Viszont, ha meg tudnád nézni, arra kíváncsi lennék, maxi grafikával van-e bármiféle CPU-limit, persze, AMD procid nincs, de az i7-et esetleg le tudod szabályozni A10 szintre HT OFF, ha jutna rá időd. Ha nagy kérés, akkor persze nem kérlek rá.
kovsol: Vagy az single-ezik, aki szarik a multira.
-
ricshard444
veterán
Ránéztem gyorsban a BF3 Multi-ra Grand Bazaar-on, egész szépen megy 2 kártyával, de totális a CPU limit sajnos, mint anno 7950CF esetében, bár így sem panaszkodom az fps számra és folyamatosnak tűnik, de majd mérés után kiderül ez valóban így is van e.
Na majd folyt köv pár óra múlva és véleményezem ezt a felállást.
-
katt777
félisten
válasz
- = Zk = - #39858 üzenetére
+ricshard444Amire én reagáltam anno, ott a single módról volt szó, nyugodtan elbeszélhetünk egymás mellett, vagy reagálhattok nem nektek szóló hsz-ra.
A további kitárgyalásról viszont egyetértünk, csak ne vezessünk félre senkit kategorikus "kevés az AMD" állításokkal, mert, ahogy nézem, a legtöbb userben csak ennyi ragad meg, más nem nagyon.
-
ricshard444
veterán
válasz
katt777 #39857 üzenetére
Én Multiról beszéltem egész végig hiszen onnan indult a téma, még írtam is, hogy Single BF3-ban egy alapon járatotott Intel kipörget egy erős CF-t (7950/70)
Single az más téma, főleg 7870-nel, de nem folytatom ezt, mert minden VGA topik átka ez a CPU téma és csak Off lesz. -
katt777
félisten
válasz
- = Zk = - #39848 üzenetére
Már rég kitárgyaltuk a multit.
Tapasztalat került ide frissen is, mint látom.
ricshard444: Talán mert aki azt írja, hogy single módban (ki volt hangsúlyozva) CPU limit van AMD procival, az vagy nem ért hozzá, vagy szándékosan ferdít. Éppen elég tesztet linkeltem, hogy mennyire nincs így. Amíg én azt látom, hogy a 6800K félgőzzel (rosszabb esetben háromnegyeddel, jobb esetben meg kevesebbel) kihajtja akár a tuningolt 7870XT-t is (ami jó 7950-szint), addig inkább a saját szememnek hiszek, nem olyanoknak, akik gyenge grafikai minőséggel, kihasználatlan VGA-val próbálnak CPU-limitet kreálni, hogy bizonygassák, mennyire szükségük volt egy i7-re.
Nekem is volt i7-em, i5-öm is, most meg a 6800K csücsül a gépemben, mert bár inkább Intel-párti vagyok, ez a proci a gyakorlatban bőven jobb mindenre, mint egy hasonló árú Intel, és a megspórolt pénzen pöpec VGA-t vehettem. Ha azt látnám, hogy hálózati módban kevés, akkor sem állítanám en bloc azt, hogy kevés, csak, hogy hálózatban az, de single módhoz képest azért bőven vannak még tartalékok benne. CF meg megint más.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
ricshard444 #39855 üzenetére
remélhetőleg hamarosan nálam is elkezdődhet
-
ricshard444
veterán
Megjött a 2. kártya, ugyanolyan Dual-X, mint a másik
1150/1350-n fognak menni, majd délután keztdődhet a méregetés
-
Cseneles
őstag
válasz
ricshard444 #39852 üzenetére
Teljesen egyet értek veled, bár AMD@4500Mhz -n elég elviselhető eltekintve néha a minimum 30fps-től
-
- = Zk = -
félisten
válasz
ricshard444 #39852 üzenetére
nincsbocsánat!!!
....
-
Cseneles
őstag
Sziasztok!
Láttam szó esett pár sorral lejjebb 7870 vagy R9 270X Crossfire esetén AMD CPU-val való CPU limitrőlVan tapasztalatom ilyennel én személy szerint egy FX8320@4200Mhz Nb2400 és 2400Mhz Ram beállítás mellet használtam 2 hétig nyúztam! Tapasztalatom a következő viszonyításként 4200-on Pár játék esetében találkoztam Cpu limittel de ezt is csak a Battlefield 3 Multi esetében illetve az Assassins Creed Black Flag volt amin GPU kihasználtságok kb 80% néhol 90% felett volt
Bár az utóbbi még nem használja normálisan ki a 2Gpus AMD kártyákat így betudtam egy profil hiányának
Próbáltam 4500-on BF3 multit na így már sokkal jobb volt a szitu bár a minimum Fps néha Így is volt 30Fps környéke de csak 1 pillanatra mikor nagy volt a zúzás
Crysis3,Farcry3,TombRider,Metro ezekkel nem találkoztam 4200-on sem CPU limittel
Aki Crossfireben gondolkodik az mindenféle képen R9 270X-et válassza, minimális felárért gyorsabb memóriákat kapsz cserébe ami a 256bit miatt igen csak jól jön, ugyanis sajnos ez a gyenge pontja Főleg 2 kártya esetén
-
Steve198310
őstag
Na hogy muzsikálnak a 270X ek. most cseréltem be a sapphire HD7850 dual-x OC-t egy ilyen re
volt értelme? szeretném húzni is ha lehet -
- = Zk = -
félisten
válasz
katt777 #39846 üzenetére
Multi persze más, de nagyon ott sem lehet kevés a tuningolt 5800K
pöppet tévedsz, a multi igenis MÁS....
írtam feljebb, hogy anno a BF3 (igen,3. nem a 4) szinglijét X6+5770-nel toltam, ULTRÁN, simítások és böffenetek nélkül.
most, az FX8150+7870-et is kevésnek érzem néha, és nem megy Ultrán.... persze, a pecsek tömkelege. de az X6+5770-nél is voltak szösszenetek online mókában.... -
katt777
félisten
válasz
GeneraL_XTX #39808 üzenetére
Ne higgy a hozzá nem értőknek.
Teljesen jó a proci a VGA alá, vastagon VGA limites vagy. Az én 6800K-m 4GHz-re leszabályozva is elég a tuningolt HD7870XT-hez, és ez pl. maxigrafikával viszi BF4-et (nem túlhajtva is). Multi persze más, de nagyon ott sem lehet kevés a tuningolt 5800K
-
motown5l
senior tag
Olvastam róla egy olyat,hogy 7950 gpu kapott.
Elvileg a dobozán R7870 Double Dissipation szerepel
ver 4.0
CDFC
Pedig ez volt a legolcsobb xfx változata)) -
motown5l
senior tag
sziasztok,erdeklődnék,hogy ez milyen kártya?mert egy xfx R7870 es dobozba,ezt kaptam..
Graphics OverDrive engedélyzése kockában,már alapból benne van a pipa.
És ami feltünő,hogy nagyon melegszik. -
Sicér
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek:
Szándékomban áll vásárolni egy Gigabyte R9 270X-et, de a hűtését illetően aggályaim vannak.
Ezelőtt egy Sapphire 7870 GHz Edition-öm volt, és játékok alatt eléggé "süvített".
A GB-nak halkabb a hűtése 3 cooler-el? -vagy inkább ruházzak be egy MSI Gaming szériára vagy egy ASUS DC2-re?
Mindenesetre az ára itt eléggé meggyőző. -
Habugi
addikt
Láttátok már ezt a csuda 4GB-os verziót a Sapphiretól?
Alig drágább mint a 2GB-os és azt a GTA 4 pl még simán felzabálja!
-
Hippy
csendes tag
válasz
Larry303 #39821 üzenetére
Hasonló problémám van nekem is. Sapphire 270x Dual-X OC. Játékok közben egyszerűen kikapcsol a monitor mert nem kap jelet. Mondjuk nekem nem jön vissza csak az újraindítás segít. Eddig 3 féle drivert próbáltam de semmi változás.
Azt hallottam, hogy régebben volt a Sapphire-nak ilyen problémája, black death-nek hívják azt hiszem. Azt szeretném megtudni, hogy ez szoftveres hiba-e, vagy ki kell cseréltetnem a kártyát?
-
ricshard444
veterán
válasz
CoolBoy323 #39827 üzenetére
Akkor valóban felejtős, Single-ben az alapon járatott proci elég egy erős 2 GPU-s rendszerhez.
-
kovsol
titán
válasz
dave93 #39825 üzenetére
Mivel a prociban van a pci-e vezérlő, és a Core i5 2400 csak 2.0 -t támogat, így hiába állítasz bármit is a biosban. Megjegyzem ez hangyafasznyit se számít sebesség terén.
3dmark05 -t meg sürgősen felejtsd el, 3dm11 nél régebbivel fölös mérned, mert cpu limited lesz tuti. -
ricshard444
veterán
válasz
CoolBoy323 #39824 üzenetére
Monitorozd a GPU kihasználtságot 500, de legalább 1000ms-s frissítéssel 64 fős nagy Mapen
Ha nem megy végig maxon akkor akkor limit.dave93:
A régi Markok tipikusan CPU limitesek, nézd meg játékkal, de kétlem , hogy gond lenne vele. -
dave93
őstag
Sziasztok!
A vas:
ASRock H61M/U3S3
Core i5 2400
8GB DDR3 1333Mhz
Chieftec 500W
HD7850 2GBNem brutál gyenge ez ? [link]
BIOSban beállítottam hogy PCI-E 3.0-án menjen, CCC szerint max 2.0 amin mehet, és jelenleg azon megy.
Mit kéne még állítgatnom? -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
ricshard444 #39820 üzenetére
Kíváncsi leszek mit hoz majd ilyen téren a Mantle.. Fejlesztői nyilatkozatokból következtetve nagyon sokat, egy 2ghz-re visszafogott fx8350-el is ugyanolyan gpu kihasználtságot mértek, mint alapon. Tehát full vga limit volt.
-
kovsol
titán
válasz
GeneraL_XTX #39819 üzenetére
Nekem volt FX6100@4Ghz procim és sok helyen egy tuningolt hd6850 -el küszködött.(nem bf-re gondolok) Na most ennél csak kb 10%-al gyorsabb az fx6300 azonos órajelen.
-
Larry303
addikt
helo urak, tudom, hogy elvileg r9 topic, de tán itt többen látjátok...
szal r7 260x sapphire 2gb os kártya, legújabb beta driver az amd oldaláról, és pár percenként elsötétül, majd visszajön a képernyő, aztán büszkén írja, hogy nem válaszolt a gpu de visszaállt...
találkoztatok hasonlóval? -mivel érdemes próbálkoznom? -
ricshard444
veterán
válasz
GeneraL_XTX #39819 üzenetére
Multira? Nem hiszek benne, játszottam már FX 8350-nel, nem állt a min fps magaslatán a VGA kihasználtság meg beesett mindig nagyobb robbanáskor, ahogy az fps is.
Persze High-n nem Ultra-n, Ultra-t nem bírják ezek a kártyák rendesen. -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
ricshard444 #39818 üzenetére
Naaa azért egy fx6300 lazán kihajt egy ilyen kártyát.
-
ricshard444
veterán
válasz
ricsiii01 #39814 üzenetére
Ha van rá keret nyilván a 270X-t, mert 5k az "semmi"
Beállítás és teszt válogatja, de nem vennéd észre Ingame melyikkel tolod.
2 kártyát? Gondolom külön gondoltad, akkor igen elég lenne hozzá, FX 6300 már nem.
3 év meg optimista hozzáállás, jövőre még High-n eldöcögsz vele a legtöbb helyen valószínűleg.
-
ricsiii01
tag
Sziasztok!
Ti mit választanátok? HD7870 vagy R9 270x? Az első 45k lenne a másik 50-51k, mind2 sapphire dual-x.
A kettő között 10% vagy 5% a teljesítménybeli különbség? Egyik teszten ilyen másikon olyan az eredmény.
A kártya Full HD-ra, high/ultrához kéne a legújabb játékokkal és még legalább 3 évig maradna is.
Köszönöm! -
Dany007
veterán
válasz
GeneraL_XTX #39804 üzenetére
Meg kell nézni programmal CPU terhelést. Akár Aida alatt is elég szvsz. Bár jobb lenne persze az Afterburner, hogy lásd a GPU kihasználtságot is. Mert szvsz ha az megvan 85-90% akkor már elég neki.
Most kicsit összeszorult a gyomrom.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
kovsol #39783 üzenetére
Ekkora CPU gyilkos a BF4 ?
És mi van a ~10%-os CPU teher átvétellel Dx11.1 alatt ?
Illetve arról lehet valamit már tudni, hogy a Mantle mekkora valós teljesítmény növekedést idéz elő BF4-ben ?Illetve ezt most vagy elfelejtettem, vagy nem tudok róla: Mantle alatt a GPU áttud venni terhet a CPU-ról, vagy csak alkalmazhatatlan grafikai effektek fognak megjelenni BF4-ben. Az világos, hogy teljesítménynövekedés lesz.
-
Jolet
őstag
ezt láttátok az IPON-nál hogy felugrott délután az ára?
https://ipon.hu/webshop/product/asus_r9270x_dc2t_2gd5_r9270x_2gb_gddr5_pcie/519065
-
- = Zk = -
félisten
hát, piszok kíváncsi leszek, mennyire lesz elég a jelenlegi FX4150-em egy 7870CF alá...hmm
4,7GHz léggel, 8 maggal az FX e fölé nem mentem, mert ott már nagyon kevés a levegő.... -
Ribi
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #39804 üzenetére
Az a 4 mag nem az a 4 mag. Lehet bármeddig visszaveszed nem lesz az igazi
Próbáld ki egyszer, hogy ha nagyon visszaveszed akkor rendesen fut-e.
BFnél szarabbul optimalizált jószág kevés van a föld kerekén. -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
ricshard444 #39802 üzenetére
Ok, thx
Majd meglátjuk mennyit fog javulni Mantle alatt
kovsol: Nemtudom, még nem raktam vissza az Afterburnert.
De érzésre nem hinném, hogy szenvedne, fix 4,4ghz-en nem is kéne neki szerintem. (ezzel a kártyával)
-
kovsol
titán
válasz
GeneraL_XTX #39801 üzenetére
Nem szenved az 5800k nagyon? GPU használat hogy alakul?
-
ricshard444
veterán
válasz
GeneraL_XTX #39801 üzenetére
High + AA Off, úgy már korrekt az fps Single-ben és Multiban is.
-
GeneraL_XTX
veterán
Sziasztok!
R9 270-nél mi az ajánlott beállítás BF4 alatt?
Mert próbáltam FullHD+Ultra beállításokkal, de úgy nem volt az igazi....Még kikapcsolt élsimítással se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bambano: Bambanő háza tája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- AI modernizálja Brazília áramhálózatát
- Bittorrent topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest