Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Pitterix: Gyógytorna
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
BogyóBP
üzenetére
Ne értsd félre, jelenleg fogalmam sincs. Én most is azt használom amit anno márciusban felraktam.

Hogy mért? Mert kifogástalan. Nem volt vele semmi probléma. Egy új driverrel legjobb esetben is csak pár százalékot nyerhetsz játékban ha egyáltalán nyersz... Tehát ha nincs kifejezett indok, hibajavítás az adott driverben fölösleges felrakni. Ugyanígy van ez a béta driverekkel is.
Sok esetben javítottak már problémát ilyen driverek. Itt a fórumon is lehetett olvasni. Ez rendben is van. De egy amúgy tökéletesen működő kártya-driver párost lecserélni nem látom értelmét. Legalábbis így hirtelen. Ha eltelik 2-3 hét és olvasom a fórumokon hogy az én kártyámnál ez meg ez az új driver ennyi meg annyi sebességnövekedést hozott és amúgy problémát nem okozott akkor okés, felteszem. De amúgy minek...
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő