Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: SSD hűtés
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
Nem találkozott valaki ilyennel ?
Próbálgattam állítgatni az órajelét a VGA-nak. MSI AB-val, de egy rakás fos volt, mert egyrészt nem engedett feszültséget állítani, másrészt meg az volt a baja, hogy beállítottam egy értéket, aztán GPU-Z-vel megnéztem, és 300MHz-et írt, és azon a frekvencián is ment a VGA, mikor 1100MHz-t adtam meg Core Clock-nak.
Aztán Sapphire Trixxel próbáltam, de most oda jutottam, hogy hagyni akarom a fenébe. Az ACC-ben megadnék egy jól bevált 1050MHz-t, de valami miatt 1100MHz-t ad meg alapbeállításnak.
Ez még hagyján, de nem is tudom átállítani a frekvenciát bármit is csinálok. Teljesen megbolondult az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Mobil flották
- Hővezető paszták
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Energiaital topic
- Google Pixel topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest