Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViBo77
senior tag
válasz
ViBo77
üzenetére
Hátha esetleg érdekel mást is egy ilyen ...
Sajnos a postaköltség többe fáj mint maga a termék, de legalább kapni és nem kell barkácsolnom!
-
ViBo77
senior tag
Rég jártam erre ... ugyebár adott egy Gigabyte R9 270-es kártya ... a hűtőventijét cseretném, illetve szeretném kicsit erősíteni, de minden képpen a VGA-ről meghajtani ... az lenne a kérdésem, hogy létezik-e olyan csatlakozó átalakító, ami a VGA-n lévő pici 3 vezetékes csatlakozót a sima hagyományos venti csatlakozóra alakítja át (ugye egy picit nagyobb az a csatlakozó fej) ... gondolom filléres tétel lenne, és ha nem muszáj akkor nem állnék neki barkácsolni egy ilyesmit ...
-
ViBo77
senior tag
válasz
Steve198310
üzenetére
nem kívánok fél gépet cserélni ... apróhirdetésben látok ilyet:
Q6600 5db (8M Cache, 2.40 GHz, 1066 MHz FSB) 15 000 FtEnnyit most még tudok áldozni rá ... no meg kis tuning még úgy is jön mellé szal remélem az már kihajtja a VGA-t rendesen ...
-
ViBo77
senior tag
válasz
Steve198310
üzenetére
Tudom hogy kevés ... azért kérdeztem hogy mit lehetne helyette

-
ViBo77
senior tag
Van egy ilyen alaplapom: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2627&dl=#ov
Jelenleg egy E5200 proci (2,4GHz, 2MB cache 2 core 2 thread) van benne ami 3,7-re van tuningolva, de úgy tűnik kevés a proci a Gigabyte PCIe AMD R9 270 2GB GDDR5 - GV-R927OC-2GD alá ... tudtok ajánlani valami olyan procit ami belemegy az alaplapba és ki is tudja hajtani a VGA-t? -
ViBo77
senior tag
válasz
Steve198310
üzenetére
Nekem is kábellal van rákötve a TV és csak a 720tól felfele jó a képminőség ha TVről játszom le a filmeket

-
ViBo77
senior tag
válasz
Steve198310
üzenetére
Aláírásban esetleg?

-
ViBo77
senior tag
-
ViBo77
senior tag
válasz
Kaci84
üzenetére
nekem az X nélküli van, de a kollégám az X-eset vette ... alap különbség, az hogy az X-esnek nagyobb picit az órajele és nagyobb a nyák (tehát méretes PC ház kell neki) és nagyobb a hűtője és 3 venti van rajta, így állítása szerint szinte nulla hangot ad ki még game közben is!
-
ViBo77
senior tag
válasz
Steve198310
üzenetére
igen, ismerem a funkciót, de pl divix-es filmeknél eléggé trágya úgy a kép minősége

Szóval jelenleg két választásom van ... vagy a kép fos és jó messziröl nézem, hogy ne zavarjon, de akkor már ennyi erővel nézhetném monitoron is (kb olyan a minősége egy BD Ripnek mintha 320X240-es felbontás lenne a forrásvideó), vagy nézem gépről, de akkor meg felb@ssza az agyamat az hogy élvezhetetlen a hang torzulás (vagy minek nevezzem ezt a jelenséget) miatt

-
ViBo77
senior tag
Igen onnan ... de nem pont cicergésnek mondanám ... kb olyan mint amikor egy rossz minőségű hangfájlt lejátszol és "mellékzörejek" hallhatóak a tömörítési minőség gyengesége miatt. Érdekes hogy szinte csak film közben hallható ... eddig 2 lejátszóval is kipróbáltam és eléggé zavaró ...

Gondoltam kipróbálom a DVI kimenetet egy DVI-HDMI konverterrel (mivel a 4870-el is úgy volt) de úgy meg nem sikerült hangot kicsikarnom úgy belőle ...egyszerűen azt írja, hogy nincs eszköz amit engedélyezni lehetne hangátvitelre

-
ViBo77
senior tag
Mivel hdmi-n megy a hang is (azaz digitálisan megy a hang is) így nem hiszem hogy a linken leírtak okozhatják a jelenséget ... analóg kimenetelnél tapasztaltam már ilyet, de jelen esetben most nem erről van szó ... egyszerűen a film közben van zavaró mellékzörej ami leginkább párbeszéd közben érzékelhető ... egyébként most jutott az eszembe, hogy pl game alatt nem hallottam, csak ha film ment!
Azt hiszem kicsit jobban meg kell lesnem mikor is érzékelhető leginkább a jelenség!
-
ViBo77
senior tag
Üdv!
Most váltottam 4870-ről R9 270 -re és olyant tapasztaltam, hogy filmnézés közben halk "zizegést/cicergést" hallani ilyen mellék zörejként a film alatt, ami leginkább beszéd közben hallható! Néztem sima divix-es filmet és 720-as HD-t is és mindkettőnél tapasztalható ... hdmi-vel csatlakozok TV-re így a hang a VGA-n keresztül megy ... a 4870-el nem tapasztaltam ilyet!
13.10-as driver csomagpt tettem fel ... a CCC-ben nem találtam hanggal kapcsolatos állítási lehetőséget.
Akinek van ötlete ezzel kapcsolatban, hogy miként lehet javítani ezen, az kérem ne tartsa magában

Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi