- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Kicsit mérges vagyok. Voltama 3 betűs üzletben, elhozni a Sapphire 7870 oc-t. Amikor kifizettem és átvettem, látszik hogy ki volt bontva a doboz, a kártya is. Szóltam is, de azt mondták így jön a nagykerből. (ezt tudom is, de azért érdekes)
Ráadásul a sorszáma az A124-el kezdődik, és most néztem, hogy a Sapphir amit kiadott abban az volt hogy a 130 utáni széria az ami nem BS hibás. Azért mertem Sapphire-t venni mert azt mondták, az 2012 vége és idén márciusig bezárólag volt, azóta már olyan szériás kártyát nem árulnak.
Mivel a pénzt már csak utalással adják vissza céges számla miatt, ezért elhoztam, és legalább letesztelem. Úgy döntöttem vuissza fogom vinni, mert nem használt kártyát akarok venni. 8 napom van rá, így legalább a 3 napban játszok egyet.
Ha esetleg valakit érdekel olcsón akkor eladom ha semmi baja. ( úgy tudom a BS az játék alatt mindenképpen előjönne )
Ennél olcsóbban még nem volt , 46900-ért vettem, annyit gondoltam megér. Sajnos én ilyenben mániákus vagyok és soha nem veszek semmiből bontottat, vagy sérült csomagolásút. Azérthamarosan berakom a gépbe és lesz egy kis BF4 és GTA4 teszt. A hangjára is kíváncsi vagyok, és megnézem feszemelés nélkül mennyin megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest