Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PandaMonium

őstag

válasz ALONSO11 #30135 üzenetére

Ez csak egy csúnya nagy elmélet, kíváncsi leszek, hogy fog kinézni a játék valóban mikor megjelenik, mert voltak itt már ígérgetések a múltban, hogy mi majd így-meg úgy, meg új mérföldkő a grafika terén.
    Érdekes módon ezzel szemben amit láttunk a PS4-en eddig is az az új Unreal Engine bemutató butítva(!) real-time renderelve. Nem kell mondanom, hogy a kicsit is komolyabb gépeken ugyan ez a bemutató maxon megy, persze lehet nem fix 60fps -el, de azért ez is elárul már valamit. Meg hogy külön lesz számolva az izom mozgása meg mittudoménmi? Hány izomcsoportja is van egy embernek? Csak mert kétlem, hogy több mint hajszála, márpedig a TressFX valós időben számolja ki a hajszálak mozgását (még akkor is ha természetesen nem annyi hajszálat renderel mint amennyivel a valóságban egy átlag ember rendelkezik) ennek ellenére a Tomb Raider TressFX-el elég lazán futott a HD7870 -eken. Szintén csak kis elmélkedés: Amennyire én tudom az AMD gyártja az APU-kat a PS4-be, már pedig ha egy olyan konzol ami 140.000Ft körül jelenik majd meg ilyen számításokra képes azt nekem senki ne mondja, hogy ez nem ér el a PC iparba is. Egy szó mint száz, óriási hülyeség szerintem ennyire előre gondolkodni, majd meglátjuk valóban mit tudnak ezek a vasak mikor megjelennek, de van egy olyan sejtésem, hogy fele annyit sem mint amennyire megy a hype róla. ;)

Új hozzászólás Aktív témák