Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Ha reggel hétkor kezd ott el szobrozni, akkor délután kettőre akár meg is kaphatja a cserekártyát, ellenkező esetben egy napot várni kell
Viccet félretéve nekem még nem volt velük semmi bajom (ami HW ésújonnan veszem, azt onnan veszem meg) bár igaz, tőlük még semmi nem ment tönkre gariidőn belül. Ráadásul olyan extra kéréseim is szoktak lenni, hogy "nézzék meg a rendelt ház hűtőventijét, mert ha nem rev2-es, akkor nekem a ház se kell" és rugalmasan álltak hozzá, megcsinálták. Aztán volt olyan, hogy mérjék meg a WD20EXRX-et mérlegen, mert csak akkor kell ha 640 gramm környékén van, itt is viszonylag rugalmasak voltak...
J.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GARIS - MSI GeForce RTX 3080 VENTUS 10 GB
- Gigabyte AORUS Radeon RX 6800 XT MASTER 16G
- XFX RX 7900 XTX Speedster MERC 310 24GB GDDR6 videokártya 1 év garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GIGABYTE Radeon RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 384bit
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest