Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syz
senior tag
válasz
fenergie84
üzenetére
Igen,azt nyüstöltem.Hétvégén elviszik őket.Illetve plekk fórumtárs is ezért írt rám mert a haverjának nem jött be a 7870 CF.Meg neki már mondtam hogy nem az adatlapomon lévő konfighoz nézek új kártyát hanem egy nagyon komoly 2011 foglalatra váltás lesz szintén fizetéskor.Azt tudom elmondani az 5870-el kapcsolatban hogy szinte minden általam használt játéknál ki tudtam használ a CF előnyeit,ezt az előzetes benchmarkok is alátámasztották mielőtumegvettem őket.Nem hinném hogy ez a 7xxx sorozat más lenne ilyen szempontból de pont ezért jó a fórum hogy ennek utánajárjak.plekk linkelt pár oldalt ahol 7970 vs. 7870 CF van,szinte mindenhol a CF páros a nyerő.A hardverrel pedig amit a Vga segge alá teszek az úgy gondolom ki tud aknázni mindent.Más is lebeszélne még a 7870 CF-ről?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Projektor topic
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Napelem
- Arc Raiders
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Többet ésszel, mint klisével: mindent felforgat a Gemini 3
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest