- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Majkee84
aktív tag
-
Majkee84
aktív tag
-
Majkee84
aktív tag
-
Majkee84
aktív tag
Szeva!
A 7850 hogy viszonyul a 270x-hez ezzel az órajelen? -
Majkee84
aktív tag
Üdv!
A HD7000-resektől támogatott. -
Majkee84
aktív tag
-
Majkee84
aktív tag
-
Majkee84
aktív tag
Üdv!
Beszállok én is egy Star Swarm eredménnyel (proci alapon, gpu:1200 mhz, memória: 1300mhz):
===========================================================
Oxide Games
Star Swarm Stress Test - ©2013
C:\Users\Majkee\Documents\Star Swarm\Output_14_02_03_1358.txt
Version 1.00
02/03/2014 13:58
============================================================= Hardware Configuration =================================
GPU: AMD Radeon HD 7800 Series
CPU: GenuineIntel
Intel(R) Core(TM) i7-2600 CPU @ 3.40GHz
Physical Cores: 4
Logical Cores: 8
Physical Memory: 8546414592
Allocatable Memory: 8796092891136
============================================================= Configuration ==========================================
API: Mantle
Scenario: ScenarioFollow.csv
User Input: Disabled
Resolution: 1920x1080
Fullscreen: True
GameCore Update: 16.6 ms
Bloom Quality: High
PointLight Quality: High
ToneCurve Quality: High
Glare Overdraw: 16
Shading Samples: 64
Shade Quality: Mid
Deferred Contexts: Disabled
Temporal AA Duration: 16
Temporal AA Time Slice: 2
Detailed Frame Info: Off
============================================================= Results ================================================
Test Duration: 360 Seconds
Total Frames: 14885Average FPS: 41.35
Average Unit Count: 4378
Maximum Unit Count: 5506
Average Batches/MS: 810.71
Maximum Batches/MS: 2045.91
Average Batch Count: 21719
Maximum Batch Count: 157700
=========================================================== -
Majkee84
aktív tag
-
Majkee84
aktív tag
-
Majkee84
aktív tag
-
Majkee84
aktív tag
-
Majkee84
aktív tag
Sziasztok!
A Tahiti LE-s VTX3D 7870 hűtéséről mit lehet tudni?Steve198310: köszi a gyors választ. Akkor jól gondoltam, hogy amennyivel olcsóbb a normális 7950-től, annyival silányabb is. Ha vennék rá még plusszba egy hűtőt, akkor meg mindegy ha megveszem a 7950-est használtan.
-
Majkee84
aktív tag
-
Majkee84
aktív tag
-
Majkee84
aktív tag
-
Majkee84
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!

-
Majkee84
aktív tag
Sziasztok!
Tervezem a videokártyám lecserélését.
A kérdésem az lenne, hogy egy jól meghúzott 7850-es után egy tahiti le érezhetően gyorsabb lenne?
Egy kicsit bizonytalan vagyok, mert elég jól megy ez a kártya 1200 mhz 1.190 Volton plusz ráadásul hynx ramos is... -
Majkee84
aktív tag
Sziasztok!
Egy tuningos 7850-est (1200 mhz 1.190V-on tudja) mire érdemes cserélni?
Így első nekifutásra egy Tahiti LE-re gondoltam.kisza25: Köszi!

-
Majkee84
aktív tag
Sziasztok!
Egy kicsit lemaradtam mostanában az eseményekről, egy gyors kérdésem lenne:
egy HD 7850-es 1200 Mhz-en kb. melyik új szériás (R9) kártya teljesítményét hozza? -
Majkee84
aktív tag
Nem csak a proci, a vga is szépen meg volt rángatva (gpu: 1225 Mhz, mem: 1450 Mhz) az így kapott graphics score: 5817. Szép egy 7850-től.
-
Majkee84
aktív tag
-
Majkee84
aktív tag
Én még anno 68-ért... Annyi vígasztal, hogy úgysem bírtam volna várni!

-
Majkee84
aktív tag
-
Majkee84
aktív tag
-
Majkee84
aktív tag
A memória tuning hoz valamit a konyhára? Lehet nekem is meg kellene próbálnom. 1350-et biztos hogy megy tovább nem próbáltam (hynx ramos).
Szerk.: Akkor most adok a szájának!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Majkee84
aktív tag
-
Majkee84
aktív tag
-
Majkee84
aktív tag
MSi Afterburner + Hwinfo 64.
Droidmester leírása hozzá. -
Majkee84
aktív tag
-
Majkee84
aktív tag
Itt is jön!

-
Majkee84
aktív tag
Mint mondtam, a második tesztnél négy szál helyett csak kettőt hajtott 100%-on.
-
Majkee84
aktív tag
-
Majkee84
aktív tag
Szeva!
Van egy eredményem i7-el, hova linkeljem? -
Majkee84
aktív tag
-
Majkee84
aktív tag
Üdv!
Egy kicsit megkésve, de beszállok én is egy Sniper Elite V2 eredménnyel:Created: 2013-01-12 at 12:44:51
Build Version: 1.05, Jun 7 2012
================================Average FPS: 35.5
Minimum FPS: 17.5
Maximum FPS: 262.4Number Of Frames: 2717
Average Frame: 28.191ms
Minimum Frame: 3.812ms
Maximum Frame: 57.092msGPU Name: AMD Radeon HD 7800 Series
Feature Level: DX11.0
Driver version: 8.17.10.1169
Dedicated VRAM: 2025MBResolution Width: 1920
Resolution Height: 1080
Texture Detail: ULTRA
Shadows Detail: ULTRA
Draw Distance: ULTRA
Anti-aliasing: HIGH
Advanced Shadows: LOW
Supersampling: 2.25x
Anisotropic Level: 16
Compute Shaders: ON
Ambient Occlusion: ON
Motion Blur: ON
Vertical Sync: OFF
Reduce Mouse Lag: OFF
Stereo 3D: OFF -
Majkee84
aktív tag
Üdv!
Megnéztem, hogy mennyi feszt kér a gpu az 1200-as órajelhez és úgy néz ki, hogy 1.180V-on stabil 12.11-es catalysttel. Ez a fesz rendben lesz 24/7-re? -
Majkee84
aktív tag
-
Majkee84
aktív tag
-
Majkee84
aktív tag
-
Majkee84
aktív tag
-
Majkee84
aktív tag
-
Majkee84
aktív tag
-
Majkee84
aktív tag
-
Majkee84
aktív tag
Én is beállítottam 24/7-re: 1200 Mhz-hez 1.190 V. Nem taposom ki a lelkét is!

-
Majkee84
aktív tag
-
Majkee84
aktív tag
-
Majkee84
aktív tag
-
Majkee84
aktív tag
-
Majkee84
aktív tag
-
Majkee84
aktív tag
-
Majkee84
aktív tag
Azt hiszem megvan az én kártyám vége is: 1250 Mhz 1.225 V. Itt már hozza az alap 7950-et?
-
Majkee84
aktív tag
-
Majkee84
aktív tag
66 fokig ment fel. Itt olyan 47% környékén járnak a ventik.
csucsbicep: egyedül a Sleeping Dogsnál hallottam eddig a ventiket, ez kb 72 foknál volt és 55% körül járhattak.
Most itt van az asszony is, úgyhogy nem nagyon tudok méregetni, de holnap megnézem egy-két játékkal. -
Majkee84
aktív tag
Cooler Master Elite 430 a gyári első ventijével. Far Cry 2? Estére tudom megnézni neked, legkésőbb 8-ig. Mennyi ideig toljam?
-
Majkee84
aktív tag
Ha mondasz játékot megnézem neked. A sleeping dogsnál felment 72 fok környékére gyári venti vezérléssel. Ez volt a legtöbb, amit eddig mértem. A többi játéknál max 67 fok volt. Én egyelőre alapon használom (900/1200), nekem elég mindenre. A ventiknek 48-50%-on kezd megjönni a hangja és szerintem olyan 65%-on már elég zavaró tud lenni.
-
Majkee84
aktív tag
Sziasztok!
Látom, hogy pár ember érdeklődött az MSI féle 7850 TFIII felől. Nekem ilyen van, 1.138 V alapfesz mellett 1150 MHz-en van a vége. Az enyém hynix ramos, de azt hozzátenném hogy májusi vétel. Remélem tudtam segíteni!
-
Majkee84
aktív tag
-
Majkee84
aktív tag
Sziasztok!
Ezeknek a kártyáknak mi a max üzemi hőmérséklete?
A Sleeping Dogsnál nekem elég szépen felmegy olyan 75 fok környékére. -
Majkee84
aktív tag
Egy kicsit ki*opattam magam, mert még a hővezető pasztára várni kell. Azt rendeltem meg utoljára. Holnapra szerintem összeáll a konfig. Köszönöm a segítségeteket!
-
Majkee84
aktív tag
Sziasztok!
Sikerült lecserélnem az X6 1055t-met egy sandys konfigra 3e forint anyagi ráfordítással.
Ez az I5 már elég lesz a vgamhoz? -
Majkee84
aktív tag
Rakeem:
Üdvözletem!
A Sapphire-ok mennek a legjobban órajelben, egyetlen dolog szól ellene a gigával szemben: a 2 év gari. A gigára 3 évet adnak, de ahogy olvasgattam vannak gondok vele.
-
Majkee84
aktív tag
-
Majkee84
aktív tag
Köszi! A jövő hónapban lenne a csere, addig még utána olvasok egy kicsit.

-
Majkee84
aktív tag
-
Majkee84
aktív tag
Most állok konfig váltás előtt, mit ajánlanál -már ha így összehaverkodtunk?

-
Majkee84
aktív tag
Amd-d volt esetleg? Én is most készülök váltani 1155 irányába.

-
Majkee84
aktív tag
Nálam nagyon ritkán jelentkezik. Általában ha vaterázok és sokáig nézelődök akkor olyan 15-20 percente bevillan egyszer.
-
Majkee84
aktív tag
Nem gáz, csak a hsz-odban oc-s karikról beszéltél általánosságban, ezért reagáltam rá Msi oldalról építő jelleggel. Nem figyeltem rá, hogy mindkettőtöknek Sapphire van. Az előző kártyám nekem is egy Sapphire volt: egy 5850-es. Nagyon szerettem, semmi probléma nem volt vele. Most sincs problémám magával a gyártóval, csak úgy voltam vele, hogy ha 70 ezret kiadok egy vga-ért számomra nem mindegy h 2 vagy 3 év gari van rajta. Ezért lett az Msi.
-
Majkee84
aktív tag
Köszi!
Nem tudtam h ez egy sapphire topic. Akkor ez egy nagy fos kártya! De nekem így is jó! 
-
Majkee84
aktív tag
Ezt megcáfolnám és egyúttal helyesbitenék: az én kártyám Msi, gyári oc-s 1.138 V alapfesz mellett 1150-en van a vége.
-
Majkee84
aktív tag
Beszállok egy eredménnyel.

ASIC Type: Pitcairn PRO (8062 grade)
Production Location: TSMC Fab 12 300mm (Hsinchu, Taiwan)
Production Year: 2010 (Cards made pre-2010 : Substract 10 years)
Production Week: 14
ASIC Revision ID: 326
Wafer ID: 19
ASIC Quality rating by Iddq: 78.125% (higher value the better)
ASIC location in wafer (Axis Y): 08
ASIC location in wafer (Axis X): 03
ASIC Lot S/N: 3A1C1267 (Encoded)
ASIC SIMD Configuration: 0 (ASIC has full SIMD/CU configuration enabled)A többihez képest csöves, de alap feszen így is viszi az 1050-et a gpu, úgyh számomra tökéletes.
-
Majkee84
aktív tag
-
Majkee84
aktív tag
-
Majkee84
aktív tag
-
Majkee84
aktív tag
-
Majkee84
aktív tag
-
Majkee84
aktív tag
Szeva!
A procidon húzni kellene olyan 4 Ghz környékére. Sokan a Sapphire-et ajánlják, ha szemfüles vagy 63k-ért hozzá juthatsz újonnan. A Sapphire 2 év garit ad a kártyáira, az Asus azt hiszem 3-mat, az MSI is 3-mat. Az MSI-t is meg lehet kapni apróról olcsóbban. Én 69-ért vettem... Az árakkal kapcsolatban: szerintem ha megjelenik nvidia oldalról a vetélytárs az drágább lesz. Szerintem záros határidőn belül nem várható jelentős mértékű árcsökkenés. -
Majkee84
aktív tag
Azt kívánom, hogy ne legyen igazad!

Én 69-ért vettem újonnan. Szerintem ez sem volt rossz vétel. 63 körül lett volna Sapphire HERR Z-től, csak sajna lemaradtam róla. Bevallom, ez lett volna az első elképzelésem, az MSI-t a horror ára (pl. *pon) miatt nem vettem bele a számításomba. -
Majkee84
aktív tag
A jövőbe nem látok, de biztos vagyok benne, hogy nem 20 ezer lesz az ára még 3 év múlva sem. Az 5850-emet is 35-ért adtam el 1 év garral. Pedig ahogy látom eléggé pang a piac...

-
Majkee84
aktív tag
Sziasztok!
Nekem is MSI-m van. Eddig csak alap feszen húztam 1050-ig. Nem akarom gyilkolni meg igazából a procim is gyenge lenne szerintem. Az előző kártyám Sapphire volt (5850 Xtreme), azt is nagyon szerettem, de szerintem ha valaki kiad 60-70 ezret egy ilyen kártyáért, annak nem mindegy hogy 2 vagy 3 év gari van rajta. -
Majkee84
aktív tag
-
Majkee84
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy akinek ez a villogásos hibajelenség előjött annak a kezdetektől megvolt, vagy idő közben jött elő? Nem merem emiatt megnézni, h mit bír az msi...
-
Majkee84
aktív tag
Sziasztok!
Ma beszállok én is a klubba egy MSI R7850 OC-val.
-
Majkee84
aktív tag
Full hd. A 4 giga lehet, hogy sok lesz.
-
Majkee84
aktív tag
És mennyire lenne érdemes szerinted? Még nem vettem meg, de tervben van.
-
Majkee84
aktív tag
X6 1055t elég alapon, vagy ezt is húzni kellene?
-
Majkee84
aktív tag
Tudom, ezért vagyok tanácstalan a cserével kapcsolatban.
-
Majkee84
aktív tag
Az a baj, hogy nem merem húzni az 5850-est (Xtreme), mert nem tudom h bírja-e vrm. A 7850-eseket is fel lehet húzni a 7870 szintjére.
-
Majkee84
aktív tag
Sziasztok!
Váltott valaki 5850-ről 7850-re?
Megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 3 pro 2300U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- (GARANCIÁVAL, SZÁMLÁVAL) Inno3D GeForce iChill X3 RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)