Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Ez biztosan így van, én ezzel nem tudok és nem is kívánok vitába szállni. A lényeg - amit már korábban is mondtam neked, és mi miatt kissé bosszús vagyok - az, hogy az ember vesz egy új, több szempontból is jobb GPU-val szerelt VGA-t 80k+ áron, és az van ami eddig: majd a GCN, majd a driver, majd a játék. NEM látom az előnyt, és nem érzem a sebességtöbbletet amit - a tecnoblabla alapján - látnom kéne. De legalább a az AMD játékokban alázná a Keplert, de még ott sem. Tudom, majd jön csodadriver...
Szóval kecsegtetés, ígéret és magas ár van, a többi majd, apródonként jön meg - vagy úgy sem. Átlag felhasználóként (gamerként) mitől kéne optimistábbnak lennem?
Én eljutottam oda, hogy már nem érdekel, hogy a játék, a driver vagy a hw az oka, hogy ártól függetlenül csak kompromisszumokkal és/vagy küszködéssel mennek a játékok.DroiDMester & asdxv: na, ne má' srácok... ne mondjátok már nekem, hogy egy Sapphire HD7950 OC 3GB kártya (ami nem mellesleg 135k volt februárban melynél egyetlen vigaszom, hogy ezt nem én fizettem ki) azért nem hozta amit elvártam, mert nem tuningolok?! Ez nem 7850 ár-, és teljesítmény kategória ahol legtöbbször valóban csak tuninggal lesz igazán jó a sebesség.
Ha Ti valóban így gondoljátok, akkor egyrészt nektek jó mert semmiben sem tudtok csalódni, másrészt Ti vagytok a hardverpiac ideális célszemélyei.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Nagyrobogósok baráti topikja
- iPhone topik
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Beszámítás!
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest