- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
soultrapp
senior tag
melyik a leghalkabb és leghűvösebb 7850?
valaki nem akar eladni? -
Tomix24
addikt
válasz
DroiDMester #15696 üzenetére
-
AKINEK 1.GIGÁS 7850.E VAN ÉS MEG AKAR TŐLE GYORSAN SZABADULNI DOBJON MEG EGY PÜ -VEL
-
- = Zk = -
félisten
válasz
csucsbicep #15688 üzenetére
adom (Y)
-
and1ao
őstag
Már megint ez a kihajtsa-e téma hihetetlen ez már lerágott csont igen FX-el veszítessz 10 min fps-t most a hasamra ütöttem kb olyan jatékban ahol 60-80 FPS között lazán produkálsz FX+7850/70-es
-
lowzor
veterán
válasz
csucsbicep #15688 üzenetére
Az egy dolog, de a teljesítmény is fontos neki. Egy FX 8120 sem hajt ki egy 7870-et tuninggal úgy, ha nincs teljesen maxon a grafika, sőt egyes helyeken még maxon sem.
-
-
LamaCube
addikt
Szuper a driver 1-2 óra bf3 után semmi probléma nem volt és tényleg dobott fps-ben. Mondjuk a másik driverrel sem volt kevés.
-
Garsza
veterán
válasz
->Raizen<- #15665 üzenetére
Köszi a lényeg hogy legaláb médiumon elmenjen addig még visszakapom a 7870 -et.
-
newest
csendes tag
-
- = Zk = -
félisten
noh, közben én meg...
ugye volt nálam is a BS de gyanúsan driverbuggal takaróztam.
szal friss vinyó+12.10+legfrissebb hangdriver és voilá, működni látszik. (kop-kop)értem ez alatt azt, hogy egy laza 4-600ticketes BF3 alatt kiszokott vágni. tegnap kibírta a 3500(!) ticketest...
egyelőre ennyi. ha változás van, szólok!
-
LamaCube
addikt
Na megtörtént a driver csere. Uninstall minden amd, restart új driver install restart. Most megyek és kipróbálom bf3 alatt.
-
LamaCube
addikt
Na ebédelek azt nekiállok!
Köszi mindenkinek! Ha nem jelentkezek 1 óráig, akkor elqrtam valamit -
R3laX
addikt
Hali!
Kártya: Sapphire 7850 2GB nem oc hynix chippes
Korábban már írtam a problémám, hogy tuning fagyás után a 3D alkalmazásokban sokkal recésebbek, kissé hibásak lettek az élek. Írta vki, hogy vszeg a driver mehetett tönkre. Ez úgy bizonyosult meg, hogy hiába állítom az antialiasing-et 8x-re catalystben alkalmazás beállításainak felülírásával, akkor sem állítja annyira. Feltettem a Catalyst 12.11 beta 4 driver után a Catalyst 12.11 beta 11-et, és még mindig nem szűnt meg a probléma. Tipp? Rakjak fel mégrégebbit? Win reinstallt nem akarok, 2-3 hónap múlva alaplap/proci csere, majd arra a Win8 esetleg.
-
Pocok77
tag
válasz
csucsbicep #15666 üzenetére
elsőnek a 12.10 est. nem működött majd a 12.11 beta és utána mind2 fent volt. Mind1 nem lényeges.
Nem akarok vitát.LamaCube: A véleményem továbbra is az 1 driver uninstallása majd újbóli felrakása nem fogja feleslegesen csökkenteni a műveletet végző életerejét
. Amennyit itt beszéltünk már kész lenne.
Amit darky írt azt is használhatod.
-
LamaCube
addikt
Ajjaj most aztán jól összekavartatok...
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Garsza #15648 üzenetére
Itt egyesek tépik a szájukat. Ne törődj vele.
Szóval: A 7770 fullhd felbontásban kevésbé alkalmas a maximális részletességű játékhoz. AA-val meg főleg!
Két jó barátomnak 7770 van. A battlefield 3 multi medium részletességgel aa nélkül multiban 16xx-es felbontásig jól kellene hogy menjen vele. -
Pocok77
tag
válasz
csucsbicep #15662 üzenetére
Érdekes. Akkor miért is engedi, hogy több driver legyen fent? Épp tegnap esett meg velem a dolog. Megjött az Asus 7870 V2 es kártyám és valami oknál fogva az első telepítés nem működött. Mikor feltettem egy másikat. Akkor meg már 2 volt
-
LamaCube
addikt
Melyik drivert töltsem le?
AMD Catalyst 12.11 Beta11 Driver for Windows® 8, Windows 7 and Windows Vista®
AMD Catalyst 12.11 Beta11 Driver for Windows® 8, Windows 7 and Windows Vista® - with .NET 4 SupportÉs mivel uninstalláljam a régi drivert? Programok eltávolítása? Vagy van a catalyston belül egy ilyen opció?
-
LicskaiJ
aktív tag
válasz
synthattik #15653 üzenetére
Szerintem mindent nem kellene letörölni, csak a vga-s dolgokat, chipset driver-t véletlenül se.
(AMD proci van a gépében, ha jól látom...) -
lowzor
veterán
válasz
milszab #15645 üzenetére
Én 50%-on sem hallottam hangosnak, csak nekem olyan fordulaton már zörgött. De még 1,21V-on sem nagypn érte el az 50%-os fordulatot. 35%-on teljesen hangtalannak hallottam. Mondjuk lehet, hogy a házventim elnyelte valamennyire a hangját.
(#15646) Garsza:
Full HD-ban medium beállításokon adna elegendő FPS-t.
-
soultrapp
senior tag
hy!
hogy lehet azt megcsinálni,hogy a 6950helyett tennék majd a gépbe egy 7850et ne kelljen újra rakni a a wint,de úgyan olyan jó legyen mintha új lenne.
Tehát értem itt a driverek le-fel telepítését. -
Garsza
veterán
Helló tönkre ment a videókarim és küldöm vissza gariba. Szeretnék addig helyette venni egy Saphire 7770 GHz arra van most pénzem 24000 találtam itt aprón. Az volna a kérdésem hogy milyen beállítások mellet lehet vele Bf3 multit játszani hogy legyen legalább 45-50 FPS--em.
-
milszab
senior tag
válasz
lowzor #15620 üzenetére
Nálam úgy 35%-os fordulatnál kezd el jönni a hangja. 50-nél már elég hangos. De persze nem mintha dfelmenne ennyire alapjáraton. Tuningnál már előfordulhat! Azon gondolkoztam ha felfogatnék rá 2*92mm-es 1100-as fordulatú ventit jobb lenne-e valamennyivel. Hogy több levegőt szállítana az egyszer 100.
-
Pocok77
tag
Ma megkaptam az Asus 7870 V2 es kártyát. Hát az MSI ben biztos, hogy több anyag van, viszont nem kel félteni az Asust sem. A ventik hangja 50% ig megegyezik azután az MSI már kezd hangos lenni míg az Asus nálam 65% on is elég halk. Sajnos feledékenységem miatt, nem hoztam el el a tápom kábeleit így a Crossfire teszt nem valósult meg, de nem felejtem el
Egyenlőre meggyőzött és az Asust tartom meg magamnak.
-
lowzor
veterán
-
LamaCube
addikt
Állítólag a legjobb hűtés, nekem nagyon halk és 1700 fölött eddig nem járt a venti, így 55-58C°-on tartja BF3 alatt. Amúgy szerintem más különbség nincs.
zserbox
Elhiszem, csak nagyon nem szeretek frissíteni, mert rossz tapasztalatom van anno 4850-el. Persze én voltam a láma, de valamit elrontottam és újra kellett tenni a rendszert miatta. Driver sweeper vagy mittudom én mi miatt
Nvidiánál csak ráfrissítettem azt jó napot. Ati-nál meg sose jött be ez a dolog. -
Emu
őstag
Két kérdésem lenne:
ASUS 7850 miben különbözik a 7850 v2-től? (csak +1Gb ram?)
FullHD felbontás mellett van értelme +1Gb ramnak? -
LamaCube
addikt
A catalyst 12.11 az még béta verzió? Érdemes lecserélni 12.10-ről?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
csucsbicep #15630 üzenetére
Mi a baj vele? Kisebb videot csinal kevesebb eroforrasigennyel mint a fraps.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Malibutomi #15628 üzenetére
Az nálam nem igazán vált be.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
csucsbicep #15625 üzenetére
Msi AB
-
csucsbicep
nagyúr
Milyen programmal szoktátok felvenni a játékot videóra?
-
lowzor
veterán
-
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
soultrapp #15615 üzenetére
Valaki nemrég linkelte, hogy már csak valami 7000Ft különbség volt a 2GB-os 7850 és 7870 között.
De még jobbat mondok az új Tahiti magos 7870 állítólag még olcsóbb lesz. Azt megvárnám a helyedben.De még 7850-ra is megéri a váltás, tuninggal jóval erősebb lesz, hűvösebb, kevesebbet fogyaszt.
-
soultrapp
senior tag
válasz
- = Zk = - #15614 üzenetére
de te 70re váltottál én max 50re váltanék.
köszi a linkeket!!
-
soultrapp
senior tag
nem tudtok véletlenül olyan oldalt ahol mondjuk a far cry3,battlefield3-ban összehasonlítanak egy 6950-és7850et?fps különbségre gondoltam főként.
kíváncsi vagyok az új driverrel mennyivel jobb a 7850.
Mert már tényleg ideje lenne cserélnem a karimat már csak a hang meg a hő miatt is. -
RMZ250
senior tag
válasz
- = Zk = - #15601 üzenetére
Beállítások - On Screen Display lejjebb More
Nem kell, hogy a Winnel induljon.
-
Gabesz25
tag
Sziasztok,
épp gép vásárlása előtt vagyok, és Sapphire 7870-et akartam venni mindaddig míg meg nem jelent ez a Black Screen hiba, így kicsit elbizonytalanított. Azt szeretném kérdezni, hogy ez a BS csak a Sapphire OC verzióinál jelent meg, vagy gyártó (és OC vagy sem) független?
-
ThodEE
őstag
válasz
- = Zk = - #15603 üzenetére
Az óra mellett sem jelent meg?
Nekem is szokott úgy lenni, olyankor restart, aztán ha 1x elindul mindenképp pipáld be hogy windózal startoljon
-
ThodEE
őstag
válasz
- = Zk = - #15601 üzenetére
Ahoz a másik repülőt is el kell indítanod abban látod ezt a listát, sajna most melóhelyről nem megy fejből a neve, de ott van a startmenübe az MSI mappába
-
- = Zk = -
félisten
msi ab-nél honnan tudom elővarázsolni ezt a rivatuneres kis "lehetőséget"?
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest