- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
válasz
szasanyi #15540 üzenetére
Pedig ezt mondjuk...Nagyon levan downclock-olva a ref órajele. Amúgy ha a 7950 nem volt elég erős neked, akkor a 7870-től mit vársz?
Nekem 3 napig volt meg a 7870, mert 1200 mhz-en 10%-al (sem) volt erősebb, mint az ugyanekkora órajelen járó 7850-em.
Ezt hagytad ki:
Játékokban is nagyon durván (40-50%-al) megnő a teljesítmény, ha tuningolom, bár ref órajelen gyenge, a 7870-nél 10%-al erősebb úgy is.
Ezek után csak gratulálni tudok annak, aki alapórajelen használja a 7950-et.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Minden Gaming Evolved játékban jobb a GCN a vele azonos árú Keplernél. Pár játékban sokkal. Azzal nem tud mit kezdeni az AMD, hogy ezt nem látod. Igazából nem tudom mi az elvárás? Az új Hitmanben a HD 7950 elveri a GTX 680-at. A Far Cry 3-ban ott van a nyakán. Ehhez képest a GTX 680 annyiba kerül, mint egy HD 7970 GHz Edition, ami az előbbi programban 27, míg az utóbbiban 15 százalékkal gyorsabb. Ezért lenne érdemes tisztázni, hogy azonos áron milyen előnyt várnál el? A HD 7950-től is az elvárás a kérdés. Ennek az ára a GTX 660 Ti szintjén van. Az említett Gaming Evolved játékokban ezt a kártyát állva hagyja, a GTX 680-nal versenyez teljesítményben. A Hitman esetében tudok neked konkrét eredményt is mondani: HD 7950 42 fps, míg a GTX 680 37 fps. A Far Cry 3-ból is van guide-om, de ott még jönni fog patch. Az 1.04-es is folyamatosan cserélt le shadereket gyorsabbakra. Erre megint új driver kell majd mindkét oldalon. Ezzel a játékkal a fejlesztés közben gond volt. Szeptemberben még TWIMTBP cím volt, majd októberben mentek az AMD-hez, hogy rakja már össze. Ezért lett Gaming Evolved cím, csak ugye az AMD kapott két hónapot a shaderek optimalizálására. Jellemzően fél év is kevés, szóval marad a patch-elés, mint lehetőség.
-
válasz
Úgy látom te sem érted amit írtunk, te nem tuningoltad a 7950 ed csak sajnálni tudlak, mert a legsz@rabb 7950 be is van +40.% tuning ALAPFESZEN
De ha már szóba került az FC3 tessék 2 kép Very High FHD -ban
7950 Default 800/1250MHz ~54.FPS
7950@1150/1500 76.FPS ezt szinte az összes 7950 es tudja ami egyébként ~44.% OC
Az én karim meg +60.% OC -t tud és ha megnézed a képeket kb 1:1.ben arányos az OC -val a gyorsulás de ne vegyük ezt alapul legyen csak egy teljesen átlagos 7950 ami 40-50.% tuningot tud alapfeszen szóval akár hogy nézed ha nem tuningolsz elég hibát követsz el mert ingyen lenne 1,5X erősebb VGA -d
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Szerintem az árak rendben vannak teljesítmény szempontjából, sőt az lenne mondjuk a furcsa, ha a 60K-tól kezdődő 7870 leverné átlagosan a 75-80K-tól induló 660Ti-ot. Csodadriver ide vagy oda, de az AMD-s srácok azért a beta driverekkel szép pluszt kiszedtek a GCN-s Radeonokból, mellesleg nekem a beta8-al sem a beta11-el sem volt az ég világon semmi gondom Win8 alatt, ahová pedig 12.10WHQL-t ajánlják, tökéletesen tette a dolgát mind.
-
Garsza
veterán
válasz
Helló kivettem ma a VGA -m hogy ujra pasztázzam és amikor vissza raktam csak függőleges kék fekete csíkok jelentek meg a monitoron. Ennek mi lehet az oka? A paszta okozhat zárlatot? Vagy ilyesmi?
Meg még ami lehet gond nem áramtalanítottam az alaplapot mikor vettem ki csak a gép volt kikapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE Radeon RX 7600 XT Gaming OC 16GB GDDR6 Videokártya !
- Zotac Trinity Geforce RTX 4070 Ti
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit videokártya
- MSI Radeon RX 6400 AERO ITX 4GB GDDR6 64bit Videokártya !
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest