- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Értem, köszi. Egyébként csak én nem látom indokoltnak - a 7850 vs 7870 teljesítmény különbség alapján sem - a HD7870 magas árát?
Amúgy meg ez az igazi szívatás: nem csak, hogy drága de igazából választási alternatíva sincs.
Másrészről meg nyugodtan erőltetheti, ~100k-s áron én (meg gondolom még jó páran) nemigen gondolkodok rajta. No, de hát előbb vagy utóbb majd csak alakulnak az árak, és a további GTX6xx kártyák is csak megjelennek. -
törölt tag
Igen. A 7850 egy szándékosan megcsonkított 7870 valójában, tehát baromi drága gyártani ezt is.
A kihozatal sem rossz akkor, egészséges 7870-esket kell(ene ) megcsonkítani (az elején biztosan megtették, azért hogy elinduljon a start )és éz az AMD-nek nem biznisz.Minden gyártó kapott ugyanannyi gpu-t az olcsó 50-eket elkapkodták és marardtak a drágák pl az ASUS stb.
Én mindenképpen 70-es akartam, de ebben is 10k-val drágább az ASUS.
Új hozzászólás Aktív témák
- IMEI szám tiltva bankba? Google wallet nem működik.
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Félrevezető akciók miatt büntették meg a Sheint
- Formula-1
- BMW topik
- Windows 11
- Háztartási gépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest