- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
Új hozzászólás Aktív témák
-
anfroyX
csendes tag
Sziasztok, ma kaptam kézhez az MSI 7850 OC kártyámat, gondoltam megosztom az eddig tapasztaltakat. Szerintem nagyon minőségi anyagokból van összerakva, szinte sehol nincs műanyag, és megjelenésre is nagyon bejön. Nem nagyon értek különösebben a videó kártyákhoz, nekem annyi a lényeg, hogy ami nekem kell az fusson rendesen. Eddig bármit próbáltam ki, ment max grafikán, úgyhogy ilyen téren nagyon meg vagyok elégedve. A hangját egyáltalán nem hallom, nem lehet kiszűrni a többi alkatrész közül. Alapjáraton 30-33 fokon megy, játékok alatt úgy néztem, hogy leraktam véletlenszerűen a tálcára, és megnéztem CCC-ben a hőmérsékletet, biztos nem ez a szakszerű módja a mérésnek, de mint írtam nem nagyon értek hozzá. Akárhányszor leraktam 48 és 54 fok közötti értéket mutatott. Szóval összességében teljesen kielégíti az igényeimet, nem bántam meg, hogy ilyet vettem, na meg számomra hatalmas pozitívum a 3 év garancia ha már 70 ezret kiadtam érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- ASUS GTX 1060 6GB GDDR5 ROG STRIX OC Eladó!
- ASUS RX 5700 XT 8GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest