Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anfroyX
csendes tag
Köszi a tippeket, majd utánaolvasgatok még ennek a tuningolás dolognak. Nem hallottam semmit játék alatt sem, tényleg halk. Még annyit láttam abban a CCC-ben, hogy 40%-on pörgött a venti.
-
anfroyX
csendes tag
Sziasztok, ma kaptam kézhez az MSI 7850 OC kártyámat, gondoltam megosztom az eddig tapasztaltakat. Szerintem nagyon minőségi anyagokból van összerakva, szinte sehol nincs műanyag, és megjelenésre is nagyon bejön. Nem nagyon értek különösebben a videó kártyákhoz, nekem annyi a lényeg, hogy ami nekem kell az fusson rendesen. Eddig bármit próbáltam ki, ment max grafikán, úgyhogy ilyen téren nagyon meg vagyok elégedve. A hangját egyáltalán nem hallom, nem lehet kiszűrni a többi alkatrész közül. Alapjáraton 30-33 fokon megy, játékok alatt úgy néztem, hogy leraktam véletlenszerűen a tálcára, és megnéztem CCC-ben a hőmérsékletet, biztos nem ez a szakszerű módja a mérésnek, de mint írtam nem nagyon értek hozzá. Akárhányszor leraktam 48 és 54 fok közötti értéket mutatott. Szóval összességében teljesen kielégíti az igényeimet, nem bántam meg, hogy ilyet vettem, na meg számomra hatalmas pozitívum a 3 év garancia ha már 70 ezret kiadtam érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Háztartási gépek
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- PowerColor RADEON RX 7900 XTX HellHound Spectral OC 24GB - Garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- MSI RTX 4080 SUPER 16G Ventus 3X OC eladó (2 év gari)
- XFX Speedster SWFT210 Radeon RX 6600 8GB Garanciával!
- ASUS RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Playstation 5 Slim Disc Edition! CFI-2016. Mint az új!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest