Hirdetés
- Jhonny06: Új gépsárkány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Szia! Nos én még Grid alatt nem használtam, de bemásolom ide egyik kommentemet, amit a egy másik topikban írtam le:
A furmark akad? Engem is visz a sírba, illetve csak az 1.8-as változatnál 2-5 másodpercenként egy kicsit megakad, de ezzel még nem is lenne gond, mert ezt játékban is észrevettem, bár van olyan ahol nem csinálja. Mivel minden új a gépben, csak egyre tudok gondolni, ez az ATI hibája, illetve a driver-é, ugyanis nem én vagyok az egyetlen akinek ez a hiba tapasztalható. Előtte nvidia volt, aztán cseréltem egy 4890-re, idegesített is, az akadások, rá 2 hétre cseréltem egy 5850-re, a probléma ugyanaz, utána kicseréltem a procit, jelenség ugyanaz, majd a tápot 650W thermaltake, majd a vinyókat, jah és persze a memóriát is, az alaplap is 2 hónapos.. raktam bele tesztként egy nvidia kártyát, lám a hiba megszűnt.. A CCC egy fos hányadék szoftver, nem a kártyákkal van gond, azok első osztályúak! :
Tehát ha tudod próbáld már ki, az új furmark alatt is. A battelfield alatt rohadtul ez volt a probléma, és ezt észrevettem az aliens vs predator alatt is, néha a mass effect2-ben is, de pl az MW2-ben és a Crisys alatt nem volt tapasztalható, megjegyzem az fps 50 alatt nem nagyon volt, éppen a fent leírtak miatt gondolom azt, hogy ez valamilyen oknál fogva CCC hiba lehet, esetleg akad valami mással, viszont ez sem mérvadó, mert amikor újrahúztam a rendszert és csak az ATI driver volt fent, meg a furmark, akkor is ott volt az akadás, de csak az 1.8-as változatnál, 1920X1200-ban az fps nem esik 50 alá, de a "FÁNK" akad pár másodpercenként, de mint írtam, ez nem lenne gond, csak játékban qrvára idegesítő, esetleg várom más javaslatát is, hogyan lehetne ezt orvosolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ingatlanos topic!
- Cudy routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest