- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonYana
addikt
A nyák éppen akkora mint a hűtő burkolata!
Ha választanom kellene,hogy víz hűtés vagy haf,akkor a vízet választanám!
Attól hogy jó szellőzik a ház,nyersz max 10 fokot!
A vízzem 20 vagy 30 fokot nersz és mellé még egy kicsed is járul!
De ha gyerekkorodban szerettél volna pilóta lenni,akkor lehet a sok venti zaja tetszeni fog!
Nagyon jó és szellős a HAF,de a víz az víz! -
Barney™
aktív tag
"Barney™
Sajna a szinösszeállítás tényleg pocsékde a többit jeles , érdekelne milyen házikóbe lehet ilyen szépen elférni nygyon tetszik."
Nem a színösszeállítás pocsék, hanem a kép, amelyiken megpróbáltam lefotózni..
A ventilátorok VÖRÖS színűek, olyanok, mint ami gyárilag elől van a HAF932 házban -
Razermazer
őstag
Ja ez a borítással együtt van, ha leszeded mert én leszedtem, és újrapasztáztam egy jó kis mx3-al mer miért ne
akkor szerintem egy olyan fél centit nyersz, hát ezt így érzésre mondtam, lehet hogy kevesebbet. Ez egyik eladott kártyámnál is így járt a tulaj nem ment be a házába, de megoldotta a gondot rögtön eladta még aznap
, mivel kiderüt hogy midi háza van és egy gtx260 nem éppen kis darab kártya. Szóval ne centizd ki annyira
-
zuchy
őstag
Le vannak azok a ramok hűtve a kari tetején. Lehet hűteni a ramokat a másik oldalon is. Pl a DDR2-es ramoknál is úgy van hűtve, hogy átadja a hőjét a nyáknak. Ennél a karinál hűtve van a másik oldal.
Meg van ez tervezve.
Főleg vízzel, megkapja a 30 fokos vizet a nyák, az átadja a túloldalon lévő ramoknak. Léghűtésnél tuningnál már érdemes ramsünizni. Talán pár 10 MHz-et lehet vele nyerni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Elektromos cigaretta 🔞
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sorozatok
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest