Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: VGA-im eddig - képekkel bővítve
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
Sziasztok nem tudjátok véletlenül jönnek később 5870-nél keményebb karik a közeljövőben?
Mondjuk ojasmire gondolok itt mint anno a 4870 után a 4890 , Esetleg több memória a karin mondjuk 2gb?

-
NFree
addikt
Hát srácok frankón elvettétek a kedvem ezektől a kariktól.

Én már vén bolond vagyok az ilyen képelmenős ,csíkozós, filmszétesős, dolgokra én már nem vagyok kiváncsi.
De azért remélem , hogy jan végéig lesznek olyan hsz-ek , hogy minden oké faszán megy már egy idelye

-
NFree
addikt
válasz
SimonYana
üzenetére
kis infóra lenne szükségem, te akkor most cseréltél blokkot a karin?
Mert ha igen akkor valszinű szerelted is , és innen lenne a kérdés a gyári hűtő mennyire lóg úgymond túl a kártyán, ez azért lenne fontos mivel egy 98gtx épp befér a házamba s ha úgymond a kari nyákja nem hosszabb nálla akkor egy vizes blokkal én is beaplikálhatnék egy ilyet , ha lessz rá keret. Vagy van egy másik megoldás haf 932 csak ahhoz megin gyüjtenem kell
-
NFree
addikt
válasz
Razermazer
üzenetére
Nos köszi ez a hossz ugye a borítással 1ütt van???
mert akkor nem férek be a jelenlegi házamba vele, azért kérdeztem csupaszon mennyi lene a hossz , mert úgy is kapna egy vizes blokkot, s talán akkor beférne jelenleg a gtx mögött van kb 2mm ez a kari meg ahogy nézem legalább 5-6mm-el hosszabb
akkor várok egy picikét ügy is már csak az nv-nek kéne megrázni magát az árverseny miatt 
A házat meg közbe megtaláltam , de köszi

-
NFree
addikt
Hali van itt valakinek már 5870-es karia s esetleg bontotta meg már valaki a kártyát, az érdekelne milyen hosszú a nyák , mert ahogy nézegettem a a borítás kicsit túl ér rajta s tudva levő ez már kicsit hosszabb mint mondjuk a 98gtx ami épp befér a házamba.
Barney™
Sajna a szinösszeállítás tényleg pocsék
de a többit jeles , érdekelne milyen házikóbe lehet ilyen szépen elférni nygyon tetszik.
-
NFree
addikt
-
NFree
addikt
Szerintetek lessz olyan hd 5870 aminek csak a nyák egy oldalán található az összes memcsi + a gpu , csak a vízhűtés miatt kérdezem , mert amig 2 oldalas az elrendezés ,nem érdekel a kari
, nem fogok ramsünizni 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Revolut
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 Ti OC EDITION
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Keresek: Fehér NVIDIA RTX 5070 Ti Videokártyát (Csere/Vétel)
- Manli GeForce RTX 4070 Ti Super 16GB Nebula Twin - Garancia 2027.08.16.
- 27% - ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple 20 wattos USB-C hálózati adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
csak kell egy jófajta tripla vagy nagyobb radi.

akkor várok egy picikét ügy is már csak az nv-nek kéne megrázni magát az árverseny miatt