- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- weiss: Pant* rant
- Banyasz papa: segitség kérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fel
addikt
Valami gond van a most rajta lévővel? Ha nem, akkor nem szükséges a csere.
Egyébként az 5870 Matrix BIOS. A sima, referencia kártyának nem biztos, hogy jót tenne egy ROG vga-ra tervezett BIOS. -
vhunor
őstag
Nem igazán értem amit írtál
. A tesztek szerint pont az a lényeg, hogy egy 5850 és egy 5870 azonos órajelen hajtva ugyanolyan teljesítményt nyújt, dacára annak, hogy az 5870-ben 1600, míg az 5850-ben 1440 shader processzor dolgozik. De itt minden szépen érthetően le vagyon írva.
Persze, az 5870-et is lehet húzni, ez nem is vita tárgya. Én csak az 5870 teljesítményszintjének eléréséről beszéltem.
-
Szerintem meg sokan az árat nézik, hogy minnél olcsóbb legyen, és nem azt hogy +1év van éppen vagy dirt2. Nem azt mondom hogy nincs ilyen, de szerintem ezek vannak kevesebben.
Másik dolog hogy kiváncsi lennék hogy 2 év múlva hány embernek lesz meg az 5850-e.
Tapasztalaom szerint a többség még a gari lejárta elött lecseréli, mert nem akar sokat bukni rajta, vagy mert van már jobb kártya helyette.
Egyedül talán eladáskor jön jól a + gari de akkor meg már nem tudod annyival többért eladni, mint amennyit vásárláskor kiadtál érte.
Én mindig is úgy voltam, hogy minek adjak feleslegesen azért pénzt ki, hogy utána ne használjam ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Wuthering Waves
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest