Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - Kalandor: Tartalom
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - sziku69: Szólánc.
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Fel
addikt
Valami gond van a most rajta lévővel? Ha nem, akkor nem szükséges a csere.
Egyébként az 5870 Matrix BIOS. A sima, referencia kártyának nem biztos, hogy jót tenne egy ROG vga-ra tervezett BIOS. - 

vhunor
őstag
Nem igazán értem amit írtál
 . A tesztek szerint pont az a lényeg, hogy egy 5850 és egy 5870 azonos órajelen hajtva ugyanolyan teljesítményt nyújt, dacára annak, hogy az 5870-ben 1600, míg az 5850-ben 1440 shader processzor dolgozik. De itt minden szépen érthetően le vagyon írva.Persze, az 5870-et is lehet húzni, ez nem is vita tárgya. Én csak az 5870 teljesítményszintjének eléréséről beszéltem.
 - 

Szerintem meg sokan az árat nézik, hogy minnél olcsóbb legyen, és nem azt hogy +1év van éppen vagy dirt2. Nem azt mondom hogy nincs ilyen, de szerintem ezek vannak kevesebben.
Másik dolog hogy kiváncsi lennék hogy 2 év múlva hány embernek lesz meg az 5850-e.
Tapasztalaom szerint a többség még a gari lejárta elött lecseréli, mert nem akar sokat bukni rajta, vagy mert van már jobb kártya helyette.
Egyedül talán eladáskor jön jól a + gari de akkor meg már nem tudod annyival többért eladni, mint amennyit vásárláskor kiadtál érte.
Én mindig is úgy voltam, hogy minek adjak feleslegesen azért pénzt ki, hogy utána ne használjam ki. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
 - ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
 - Veszek RTX 4070!!
 - SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.

- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
 - BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
 - Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
 - ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
 - GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

. A tesztek szerint pont az a lényeg, hogy egy 5850 és egy 5870 azonos órajelen hajtva ugyanolyan teljesítményt nyújt, dacára annak, hogy az 5870-ben 1600, míg az 5850-ben 1440 shader processzor dolgozik. De