Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
köszi.
5850-et akarok. Az Asus-t ismerem épp ma fogtam a kezemben mert az egyik vevő azt vett az i7-es gépéhez. Az elég csendes volt. A 9600GT-m az gyárilag OC-s és nagyon tetszik benne hogy fix 35%-on pörgeti a ventit ami így hangtalan, és idle 38C load 50C volt a max.
Viszont ami zavaró hogy amig be nem tölt az illesztőprogramja addig fullon megy
Elég jó így oprendszert telepíteni. Amúgy én is gondoltam rá hogy megtartom, mert nem egy nagy összeg már amit kaphatok érte, de nemtudom van e értelme befogni physx-re?
Sajna ilyen téren nincs tapasztalatom, azt viszont tudom hogy van hozzá moddolt driver hogy menjen atival.
Ami miatt nem akarom még megtartani az az hogy csak egy 520HX corsair tápom van ami jelenleg tökéletesen elég a mostani konfigomhoz, és az 5850 se eszik sokkal többet, de félek hogy ha mindkettő bent van akkor már nagyon necces lenne. Másik tápot venni meg nem akarok csak ezért.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Osmo Pocket 3
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest