Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rento

őstag

Kezdem megunni ezt az 5850-es karit. Hihetetlen hogy így hogy lehet kiadni egy kártyát. Ott kezdődik hogy az elejétől fogva, mióta megvettem kattog a ventije. Mondom ez meg nem olyan nagy baj, mondom majd januárba visszaviszem gariba, amikor már remélhetőleg lesz normális szállítmány, nem akartam 1hónapig kari nélkül maradni. Aztán most hogy volt időm, elkezdtem 1080p-s filmeket nézni a napokban. Ekkor jöttek az újabb gondok. A kép szétesik, megáll a kép, a hang megy tovább, elsötétül a kép, a catalyst hibaüzenettel elszáll, aztán pár másodperc múlva megy tovább a film, és ezt kb. 5-10 percenként csinálja filmnézés közbe, szal az ideg már szétb@sz. Próbáltam a 9.11-es, a 9.12-es, és a 9.12-es hotfix drivert is. Mindegyiknél előjön a probléma. Viszont ami még érdekesebb az az, hogy játék közben tökéletes a kártya, persze a tökéletest arra értem hogy nem megy el a kép, de a venti az zörög.
    Szóval hihetetlen, hogy kiad az ember 65-70ezer forintot egy kártyáért és fos úgy ahogy van.
    Bocs ha hosszú voltam, csak gondoltam leírom a tapasztalataimat a karival kapcsoltban, mert már nem bírtam magamban tartani.

Új hozzászólás Aktív témák