- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
Új hozzászólás Aktív témák
-
rento
őstag
Kezdem megunni ezt az 5850-es karit. Hihetetlen hogy így hogy lehet kiadni egy kártyát. Ott kezdődik hogy az elejétől fogva, mióta megvettem kattog a ventije. Mondom ez meg nem olyan nagy baj, mondom majd januárba visszaviszem gariba, amikor már remélhetőleg lesz normális szállítmány, nem akartam 1hónapig kari nélkül maradni. Aztán most hogy volt időm, elkezdtem 1080p-s filmeket nézni a napokban. Ekkor jöttek az újabb gondok. A kép szétesik, megáll a kép, a hang megy tovább, elsötétül a kép, a catalyst hibaüzenettel elszáll, aztán pár másodperc múlva megy tovább a film, és ezt kb. 5-10 percenként csinálja filmnézés közbe, szal az ideg már szétb@sz. Próbáltam a 9.11-es, a 9.12-es, és a 9.12-es hotfix drivert is. Mindegyiknél előjön a probléma. Viszont ami még érdekesebb az az, hogy játék közben tökéletes a kártya, persze a tökéletest arra értem hogy nem megy el a kép, de a venti az zörög.
Szóval hihetetlen, hogy kiad az ember 65-70ezer forintot egy kártyáért és fos úgy ahogy van.
Bocs ha hosszú voltam, csak gondoltam leírom a tapasztalataimat a karival kapcsoltban, mert már nem bírtam magamban tartani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Hardcore café
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Elektromos autók - motorok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autós topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest