- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
Nagyon köszi a teszteket minden tiszteletem a tiéd ,annyi helyen kerestem de nemtaláltam ilyen részletesen sajnos a 0-la angol tudásom végett
.Meglátszik mennyire nem érdemes vennem még új rendszert mert akkor mindent lekéne cserélnem majdnem mindent.Néztem teszteket az EP45 DS 4 es lapomon vagyis azonos lapon 2db hd5870 el és az igazság az,hogy hiába nem 2x16 osom lesz ha összekötöm hanem sajna csak 2x8 as a sávszélessége,de figyelembe véve pár tesztet a legjobb kari zabálló játék pl crysis,farcry 2 alig 8% különbséget mutatott fel 2x16-os sebességen ami durvánis max 5fps ami ismételten nem ad okot a cserére egy x58-as lapra.A többi játék pedig max 1-2% a különbség ami nevetséges.Szerény véleményem szerint annak ajánlatos ilyen Cori 7 es rendszert vásárolni aki teljes gépet szeretne vásárolni,nomeg aki tehetős,és kihasználja a Core i 7 álltal nyújtotta lehetőségeket pl,gyosabb konvertálást vagy tömörítést stb,de játékra kiválóak a quadok is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megnyitotta kapuit a hardverpláza
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nők, nőügyek (18+)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- Önerő nélkül is. 1-16 hónap részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest