Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• CimbiX

aktív tag

válasz Silentfrog #22982 üzenetére

Van meg kep:

VGA terheles nelkül 35-40 (de ennek este otthon meg jobban utana tudok majd nezni) C°.

A VRM-es aluminiumborda alja ragasztos volt, ezen felül meg jol ra is csavaroztam, az ezen a kepen nem latszik, de van ket erösitö csavar is. Meghuztam öket erösen, de nem tul ;-)

Ezen a kepen minden rajta van a kartyan, ami kell. Ezen kivül mar "csak" a hütöt magat raktam fel, a megfelelö lyukakba becsavarva a csavarokat, utananeztem. Atombiztosan csücsül a hütö a kartyan. Idle minden hömerseklet kivalo, 20 C°-al alacsonyabb a GPU es a VRM is, ugyanugy Fallout New Vegas egy ora terheles utan is. Csak a Furmarkban melegedik ezerrel, miutan pörkölöm 10 percet. De hibazni akkor sem hibazik. Sajnos az gyari hütövel elfelejtettem megnezni, hogy a VRM mennyire megy fel Furmark alatt, mert csak azzal van gond. Szoval nem tudom, hogy van-e egyaltalan valami gond. Arra tippelek, hogy a Furmark egesz egyszerüen brutalisan terheli a VRM-et, nincs mit csinalni.

KERES: ha valakinek gyari hütös 5850-e van, tudna nekem egy Furmark VRM-hömerseklet-screenshot-ot feltölteni 10 perc pörköles utan? :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés