Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
dangerzone
addikt
Na visszatértem a topikba. Immár egy Asus 5850 DirectCU-val. A hűtése gyengébb, mint az 5830 Xtreme-nek volt. Kisebb benne a venti, meg nincsenek is elforgatva a lapátok. Úgyis mondhatnám, hogy az a venti egy mezei szar.
De ettől függetlenül egész jó,ha az egészet vesszük.
Idle -ben 45 fok körül van. 3d-ben meg 70 fok. 60% körül forog a venti. Crysis 2-vel tesztelgettem.Smart Doctorral állítgattam az órajelet, mert nagy bánatomra az Ati Tray Tools a memória órajelet össze-vissza állítgatja. Nincs valami olyan program, amivel be lehet állítani 2d/3d-s órajeleket, és az automatikusan állítgatná a profilokat?
Hétvégén vagy este futtatok benchmarkokat is. Most csak crysis 2-őt néztem, ahogy említettem.
Alapfeszen 880/5000-ren volt stabil. 1,2V-tal 940/5200-on. A gpu órajel emelésre alergiás. 1,25V-ot nem akarok neki adni, max rövid tesztekre. Memória végét majd kitapasztalom.Egyelőre ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest