- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
kasa85 #16669 üzenetére
Hűh, hát sajnos erre nem nagyon fogok tudni válaszolni, hogy I7 vagy C2Q....
Mikor váltottam, azonos órajelen nem hasonlítottam össze őket, a Q6600-am max 3200-on ment nálam napi használatban, azt félkézzel leverte az I7 3800-on, még 4890-el is...
Csináltam gyorsan egy kis képet, nálam hogyan megy: [link] Volt itt minden, autópályán mászkálás, a vasút alatt mászkálás, egy-két fingatós hely a hummerrel az első városból.Nem vészes amúgy, de ténylegesen jelen van nálam is egy minimális sebességesés kanyarokban, bár a magyarázat is egyszerű rá, ha kanyarodsz, akkor hirtelen benézel egy új utcába, új autók, emberek, modellek, amiket hirtelen elő kell szedni a memóriából, a régi utcát meg takarítani... Bár nálam ez nem üti meg ebben a beállításban a zavaró szintet.
Amúgy az összes elkészült képkocka (15xxx) közül 1,6% volt az, ami nem készült el 40ms alatt, azaz legalább 25FPS-el (lila vonal a képen), 0,4% volt, ami több, mint 66ms-ig készült (amikor egy pillanatra 15FPS alá esik). Tehát számokban kifejezve sem vészes a jelenség. Szerintem érdemes lenne neked is tenni egy próbát, nálad mit alkot, akár kikapcsolt második GPU-val.... (FRAPS frametime benchmark, majd voodoo98 ügyes kis programja, vagy excel import és diagram, meg számolgatás)
Ja, és a beállítások: mindent sima high-ra tettem, VD,DD=85, Aniso 8X, 1680*1050.
Nálad amúgy még a 3D órajelek fixálása is megérhet egy próbát az 5970-el. (legegyszerűbben Afterburner, unofficialOC mode, és akár 1Mhz tuning is fixálja.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardcore café
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- E-roller topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Futás, futópályák
- Formula-1 humoros
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest