Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz kasa85 #16669 üzenetére

Hűh, hát sajnos erre nem nagyon fogok tudni válaszolni, hogy I7 vagy C2Q.... :( Mikor váltottam, azonos órajelen nem hasonlítottam össze őket, a Q6600-am max 3200-on ment nálam napi használatban, azt félkézzel leverte az I7 3800-on, még 4890-el is... :D
    Csináltam gyorsan egy kis képet, nálam hogyan megy: [link] Volt itt minden, autópályán mászkálás, a vasút alatt mászkálás, egy-két fingatós hely a hummerrel az első városból. :D Nem vészes amúgy, de ténylegesen jelen van nálam is egy minimális sebességesés kanyarokban, bár a magyarázat is egyszerű rá, ha kanyarodsz, akkor hirtelen benézel egy új utcába, új autók, emberek, modellek, amiket hirtelen elő kell szedni a memóriából, a régi utcát meg takarítani... Bár nálam ez nem üti meg ebben a beállításban a zavaró szintet.
    Amúgy az összes elkészült képkocka (15xxx) közül 1,6% volt az, ami nem készült el 40ms alatt, azaz legalább 25FPS-el (lila vonal a képen), 0,4% volt, ami több, mint 66ms-ig készült (amikor egy pillanatra 15FPS alá esik). Tehát számokban kifejezve sem vészes a jelenség. Szerintem érdemes lenne neked is tenni egy próbát, nálad mit alkot, akár kikapcsolt második GPU-val.... (FRAPS frametime benchmark, majd voodoo98 ügyes kis programja, vagy excel import és diagram, meg számolgatás)
    Ja, és a beállítások: mindent sima high-ra tettem, VD,DD=85, Aniso 8X, 1680*1050. :K
    Nálad amúgy még a 3D órajelek fixálása is megérhet egy próbát az 5970-el. (legegyszerűbben Afterburner, unofficialOC mode, és akár 1Mhz tuning is fixálja.)

Új hozzászólás Aktív témák